Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 28, 2016

Lottli woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 34.89).

:goedenavond4:
We hebben vandaag heel erg genoten van Toulouse. Wat een prachtstad. Het was goed te doen - we hebben alles gelopen - ondanks de bijna 30 graden. Tussen de middag hebben we op z'n Frans geluncht, dus met een voorgerecht en een hoofdgerecht. Het was wederom geen enkel probleem om groente te krijgen in plaats van rijst. Het lijkt wel alsof er steeds meer restaurants eraan gewend raken dat de gasten minder koolhydraten willen eten. Vanavond hebben we dan alleen maar een gehaktbal (omdat het gehakt op moest) gegeten met wortelsalade.
Gisteravond ben ik 'gedwongen' wel in de fout gegaan. We waren wederom uitgenodigd bij de eigenaren van de gîte omdat er nieuwe gasten waren. Ze willen hier graag dat de gasten elkaar een beetje kennen als ze elkaar aan het zwembad tegenkomen. Het was lekker eten, maar wel met zelfgemaakte sorbet met slagroom. Ik vind dat ik op zo'n moment niet kan weigeren. Bij goede vrienden doe ik dat wel.
Ik ben dus heel benieuwd wat de weegschaal morgen, nadat ik twee dagen niet helemaal mijn best gedaan heb, te melden heeft.
Ik ga weer verder lezen.
:totmorgen:

Onbekend
September 29, 2016 om 06:10
Oei, dat zijn vervelende momenten als je voor je gevoel niet kan weigeren. Maar joh, af en toe maag je toch ook best wat ongezonds eten. Kan geen kwaad hoor. Gewoon de draad daarna weer goed oppakken!
September 29, 2016, gewijzigd door Kwartjes op September 29, 2016 om 07:21
Hoi Lottli,

Als je koolhydraatarm eet en je gaat opeens weer meer koolhydraten eten, kan het zijn dat je aankomt. Bij de vet- en koolhydraatstofwisseling komt waterstof vrij. In het lichaam gaat deze waterstof een reactie aan met zuurstof (verbranding). Hierdoor wordt water gevormd in het lichaam, waardoor je zwaarder wordt, dus voornamelijk vocht! Dat vocht is ook zo weer weg.Lieve groetjes en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
September 29, 2016 om 10:03
Graag gedaan hoor Lottli. Dat zei ik al en zelfs nog meer afgevallen. Toppie toch!Lieve groetjes en een fijne dag,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan