Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 12, 2016

ELLIZ woog op het moment van schrijven 73.80 kg (bmi: 29.94).

Hallo allemaal,

Ik heb hier enkele maanden geleden een heel lang dagboekbericht geschreven, maar toen ik het wou plaatsen was er een storing op de site.... en alles was weg!
Dan doe je al eens je best om de draad weer op te pikken, dan kom je zoiets tegen. Mijn motivatie om hier weer actief te zijn was weer helemaal om zeep...

Ondertussen heb ik gedurende de maand september de paleo challenge van Marinka Bil gevolgd (eetpaleo.nl)
en dat was een super ervaring.
Ik ben van plan om paleo te blijven eten, maar iets losser. De 80/20 regel is voor mij perfect!

Ik heb door deze challenge ook geleerd om niet meer zo vaak op de weegschaal te gaan staan, en daardoor weeg ik mij nog maar 2 keer per maand...

Na 1 maand was er 2,2 kg af. Misschien niet veel, maar vermits ik helemaal niet ge-dieet heb, geen caloriën geteld heb, at wanneer ik honger had, en heel vaak zwarte chocolade at, vind ik dit heel goed...

Ik voel me hier goed bij, heb meer energie, val af, en mijn figuur wordt duidelijk beter, dus dit wil ik heel graag blijven doen! En het voelt helemaal niet als een opdracht!

Groetjes, Elliz. XXX

October 12, 2016 om 09:23
We moeten inderdaad allemaal onze eigen manier van afvallen weten te vinden, Elliz. Paleo ken ik niet. Ga één dezer dagen eens wat opzoekingswerk verrichten daarrond.
Alvast heel veel succes en blij dat je hier terug actief bent !
October 12, 2016, gewijzigd door Kwartjes op March 2, 2017 om 07:25
Lieve ELLIZ,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Je bent met Paleo Principe al 2,2 kg kwijt. Je voelt je er goed bij, dus ga er mee door. Hoe gaat het met je vader? Ik durf het je bijna niet te vragen. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Toppie dat je weer gaat werken aan je gewicht. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is.
Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken. Daarvan ben ik overtuigd.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje


Lieve groetjes en een fijne woensdag,˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
October 15, 2016 om 12:15


ELLIZ.

Kwartjes
October 29, 2016 om 03:34
Bedankt voor je berichtje in mijn dagboekje. Hoe gaat het nu met je ?
October 29, 2016, gewijzigd door Kwartjes op March 2, 2017 om 07:25
Fijn weekend ELLIZ.Lieve groetjes,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.¸✿
March 1, 2017 om 17:15
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan