Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, October 12, 2016

Memeselfandi woog op het moment van schrijven 43.10 kg (bmi: 19.68).

If the eyes of your mind are healthy, your whole body and mind will be full of light, and you’ll be able to see everything in your world clearly. –The Daniel Plan
Het hart raakt soms bedolven onder de stroom van informatie en (oordelende) gedachten.
Té veel in het "hoofd" leven maakt ons nu eenmaal niet gelukkiger, vooral als de innerlijke criticus of perfectionistische stem aan het woord zijn.
Mijn eetbuien zijn verleden tijd"
“Ik had vaak eetbuien en ik kon dan gerust een pak koekjes, een zak chips en een zak snoepjes achter elkaar leeg eten. Ik heb toen hulp gezocht bij een psychologe om mijn eetbuien onder controle te krijgen. Ik weet nu wanneer ik extra risico loop op eetbuien: als troost,of belonging, en ik kan geen eten zien weggooien, dus offer ik me op Ik heb hiervoor een oplossing bedacht: ik mag op deze momenten mezelf trakteren op een tijdschrift. Daarna maak ik thuis even tijd om het te lezen. Al is het maar tien minuutjes Op deze manier neem ik rust in plaats van eten bij vermoeidheid.”
Mijn nieuwe ik heeft nu al een groot effect, Door het afvallen krijg ik er steeds meer plezier in om kleding uit te zoeken en om make-up te dragen. Ik ben ook veel actiever geworden
Zoek goed uit wat je motivatie is. Daardoor maak je makkelijker de beste keuze.” Vertel eerlijk wat er helemaal mis is gegaan en geef aan dat je hulp nodig hebt.

Onbekend
October 12, 2016 om 09:12
Mooi stukje heb je geschreven. Daar kan ik nog wel wat van leren.
October 12, 2016 om 09:55
hallo Pitahaya, heb jij ook last van eetbuien?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan