Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 14, 2016

Jolijt woog op het moment van schrijven 88.60 kg (bmi: 30.66).

Nog steeds blijf ik afvallen, al gaat het nu wat minder snel. Maar met 7 ons deze week ben ik dik tevreden, vooral ook omdat ik er een gaatje bij moest maken in mijn riem :) :)

Ik blijf super enthousiast over de methode van Project Gezond. Ik heb weer heerlijk gegeten de afgelopen week, en zelfs met stamppotten en chocolademousse kan je dus afvallen.... ook de Italiaanse plaatkoek als lunchgerecht is een blijvertje. Ik eet nu dingen die ik mezelf tijden ontzegd heb (die mousse dus, maar ook crème fraîche, bladerdeeg en fritessaus) en nog steeds veel kipfilet en soms vegetarisch, maar ook varkenshaas en (ongepaneerde) schnitzel, en lasagne (maar dan zonder bechamelsaus). Ik heb nieuwe recepten uitgeprobeerd die ik niet zag zitten maar die verrukkelijk bleken, zoals gewokte spruitjes en bietenrisotto. Ik besteed ook meer tijd aan de ontbijtjes en lunches. Ik kookte altijd wel gezond, maar als je alleen woont ga je vaker voor het gemak, ik maakte vaak 4 porties van hetzelfde waarvan ik er 2 invroor. Onderdeel van dit project is voor mij ook dat ik mezelf een beetje meer verwen. Misschien is dat wel deel van het succes. Hoe dan ook, ik geniet er van. En dat boodschappen doen en koken iets meer tijd kost neem ik voor lief.
Kortom ik denk dat ik mijn afslankmanier nu echt gevonden heb. Voorlopig blijf ik wel de dagmenu's zo nauwkeurig mogelijk volgen, die structuur heb ik blijkbaar nodig. En met wat verwissselen van tussendoortjes en soms van hele dagen lukt het ook steeds om lunches en tussendoortjes mee te nemen naar het werk, of in de rugzak op langere wandeltochten.

November 14, 2016 om 08:56
Keurig hoor -700 gram per week Jolijt. Wat mag je allemaal lekkere dingen eten.
Deze afslankmanier past bij jou. Houden zo. Structuur is ook belangrijk. Ook wat voor onderweg. Helemaal super.Liefs,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
Onbekend
November 17, 2016, gewijzigd door Jolijt op November 17, 2016 om 10:08
Ik heb even gekeken naar de project gezond en klinkt opzich leuk. Behalve dat de menu's niet zo zijn aangepast op natuurvoeding. Dus ook filet americain, naar mijn mening zo;n beetje het slechtste en ongezondste product wat je kan eten.
Maar verder klinkt het wel fijn zo'n dag menu en het werkt dus voor jou. Ga zo door!

Ik pas het hier en daar ook zelf aan hoor.... van de week staat er tilapia op het menu. Dat is er niet in biologische / diervriendelijke variant. Neem ik gewoon een andere vis die ze wel hebben in de natuurwinkel. Voor de filet americain neem ik ook gewoon iets anders. Op de site staat ook een vegetarisch menu dus ik kan ook altijd wisselen met een dagje daaruit. Het rare is, ik heb in geen tijden fritessaus of brie meer gegeten. Nu wel - en ik val af!
November 20, 2016 om 07:50
Het stormt hier.

Fijne zondag Jolijt.

Liefs,

:schoenzetten:Kwartjes:motorpiet:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan