Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 14, 2016

Lottli woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 33.23).

Hallo,
Ik zie dat ik hier een hele tijd niets geschreven heb en dat is meestal geen goed teken. Deze keer dus ook niet. Ik had een anderhalve week geleden ineens weer een aantal vreetbuien :doos: en dat is toch heel lang niet gebeurd. Ik ben nu net weer op het gewicht van voor de vreetbuien Dat heeft heel veel moeite gekost en dat wil ik dus niet weer. Ik eet nu weer volgens mijn eigen schema en dat gaat redelijk.
Misschien had ik het een tijdje gewoon te druk. Maar hetgeen waar ik het meest mee bezig was is intussen achter de rug en was een groot succes. Er volgt nu alleen nog een evaluatie en natuurlijk een etentje en dan kan ik voor dit evenement even een jaartje achteroverleunen. Dit geldt niet voor degene die moet proberen weer fondsen te werven. En dit is in deze tijd gewoon een ramp.
De dagen zijn nog steeds aardig gevuld met afspraken, vrijwilligerswerk en leuke dingen. Afgelopen week ben ik twee keer naar het filmhuis geweest. Ik ga ook regelmatig in mijn eentje als mijn man 's avonds vergadering heeft. Geen probleem om alleen te gaan. Je hebt altijd aanspraak en dat gebeurt toch minder als je met z'n tweeën bent.
Het sporten is ook in het slop op het moment, maar ik ga zo meteen even om het vanaf morgen weer 's ochtends vroeg op te pakken.
Iedereen een veel succes met het afvallen.

November 14, 2016 om 09:38
Hoi Lottli,

Klik op de link.

Hoe voorkom je een (vr)eetbui ’s avonds?

Altijd zo jammer, maar gelukkig zijn de kilo's er weer af. Hoe was "Deventer Wereldstad" op 06-11-2016? In je eentje kan ook heel gezellig zijn. Ga weer lekker sporten. Wij gaan vanavond. We willen nog wat lessen inhalen voor het einde van het jaar. Anders verlopen ze.Liefs,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
November 17, 2016 om 14:17
Lottli, fijn dat je weer op het gewicht zit van voor de vreetbuien. En dat de rust is weergekeerd die nodig is om te kunnen lijnen. Je kunt drukte niet altijd voorkomen. Zo maakbaar is het leven blijkbaar niet. Maar we doen ons best. Meer kunnen we niet doen. Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan