Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, November 23, 2016

Memeselfandi woog op het moment van schrijven 43.10 kg (bmi: 19.68).

Kikkererwten tegen opvliegers en osteoporose
Humus wordt wel eens een superfood genoemd omdat kikkererwten – het grootste bestanddeel van humus – rijk zijn aan fyto-oestrogenen. Dit zijn stofjes die in planten zitten en die qua moleculaire structuur lijken op het hormoon oestrogeen in je lichaam.

Fyto-oestrogenen zitten bijvoorbeeld ook in lijnzaad en in soja. Ze hebben een regulerende werking op je oestrogeenlevels, ze kunnen overgangsklachten verlichten en ze helpen tegen botontkalking na de overgang. Wat dat betreft prima!
Kikkererwten

Kikkererwten vormen een belangrijk bestanddeel van humus. Het zijn peulvruchten die heel goed zijn voor je gezondheid. Ze bevatten vitamine B6, ijzer, calcium, magnesium, eiwitten, vezels.

De vezels in kikkererwten dragen bij aan een goede stoelgang en minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Een stabiele bloedsuikerspiegel helpt bij het afvallen, omdat je dan minder trek in snelle koolhydraten hebt.


Giving thanks in all circumstances will transform the way you experience your life and see the goodness of God. –The Daniel Plan

Onbekend
November 24, 2016 om 09:05
Thnx weer voor de info.
November 25, 2016 om 06:37
Graag gedaan Pitahaya !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan