Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 24, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 74.20 kg (bmi: 26.29).

Yeah!! Wat een mooie daling. vanochtend 74,2 kg. Wauw, superblij. Kon mijn ogen niet geloven. Maar goed genieten van dit moment. En dan weer wachten tot aankomende zaterdag....dat zal echt weer lastig worden.
Vanavond niet sporten. Was het we van plan, maar dochterlief moet vanavond studeren. We zouden eigenlijk samen gaan. Niet dat ik niet alleen ga, maar ik had zelf al niet zo'n zin en ook een beetje spierpijn (gisteren 1,5 uur bezig geweest)dus ik ging eigenlijk meer voor haar. Dus....nu lekker met een dekentje op de bank.

Vanochtend een lekkere shake met rood fruit, spinazie en magere yoghurt. Tussendoortje voor in de ochtend (gekookt eitje) niet aan toe gekomen, dus die heb ik vanmiddag rond 5 uur gegeten. Toen kreeg ik een beetje trek en een hongerig gevoel en ik wist dat we wat later zouden eten. Tussen de middag een salade van een stronkje witlof, een appeltje, zoet-zure augurk wat gebraden kipfilet, een dot mosterd en een flinke scheut appelcider-azijn. (dat laatste is een aanrader, lekker zuur, maar wel goed smaakvol)
Avondeten: gekookte peen (150 gram) met wat chili-knoflook-BBQ-kruiden, een runderhamburger en 2 kleine gepofte zoete aardappels.
Net koffie met een chocolaatje.

Tijdens de koffie alles ingevoerd in mijn fatsecret appje en zit rond de 950-1000 kcal. Dat is wel erg weinig. Dus denk dat ik zo nog een klein schaaltje magere yoghurt met een scheutje slimpie neem. Maar alleen als ik zo een beetje trek/honger krijg. Zo niet, dan niet.


:hearts:

January 25, 2017, gewijzigd door Kwartjes op January 25, 2017 om 10:37
Keurig gedaan Inki. Het aantal kcal vind ik ook erg laag.Liefs,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan