Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 8, 2017

KurtCobain woog op het moment van schrijven 107.00 kg (bmi: 37.91).

De therapie bij de eetstoornis kliniek gaat volgende week officieel beginnen. Toen ik bij het 'update' gesprek vertelde calorieën te tellen vond ze dit verkeerd.
Enerzijds snap ik dit als het ging om iemand met anorexia, maar ik zelf heb een binge eetstoornis. Ik heb 'voor de grap' eens bijgehouden hoeveel calorieën ik verorber als ik een binge moment heb, dit kwam uit op iets over 2000 calorieën. Prima lijkt me, ik bingede alleen wel op relatief gezonde dingen zoals een aantal sneetjes brood met boterhamworst en tomaatjes. Als ik was gaan tellen op een dag dat ik alleen maar zat te snoepen was het een ander verhaal geweest. Desalniettemin was ik wel verbaasd, dacht dat het veel meer zou zijn. Dus ik heb voor mezelf proberen aan te houden dat ik om en nabij de 1800-2000 zou zitten, dit met elke dag 10.000 stappen zorgen er in ieder geval voor dat ik niet aankom. Dat ik niet afval vind ik ergerlijk.
Er werd geadviseerd dat ik moest sporten en aanhouden wat het voedingscentrum adviseerde. Niet om af te vallen maar om gezond te worden. Hier ben ik, en dat klinkt misschien raar, best teleurgesteld over.
Ik wil best sporten en netjes eten, maar dan wil ik ook afvallen. Ik zou misschien een beetje afvallen, maar mijn doel is natuurlijk om gewoon goed af te vallen en een normaal gewicht te krijgen. Teleurstellend allemaal.

February 8, 2017, gewijzigd door Kwartjes op February 8, 2017 om 10:59
Heel fijn dat de volgende week in de kliniek terecht kunt voor je eetstoornis. Door te gaan sporten en aan krachttraining te gaan doen, bouw je spieren op en die verbranden calorieën. Ik begrijp heel goed dat je wilt afvallen. Als je zo'n binge moment hebt, krijg je wel veel calorieën binnen Kurt. En om af te vallen, moet je die overbodige calorieën wel verbranden. Dikke knufffff.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
February 8, 2017 om 13:59
Ja dat snap ik ook wel, zeg ook niet dat ik magisch wil afvallen door op 2000 kcal te blijven en 10.000 stappen te zetten. Wil graag sporten, maar dan moet ik niet te horen krijgen dat ik dan niet afval, of slechts een beetje afval daardoor.
In eerste instantie kom ik daar natuurlijk om van de slechte gewoontes af te komen, maar ik vind dat afvallen ook een van de doelen moet zijn. Dit helpt mijn slechte zelfbeeld. De vorige keer zei ze dat ik misschien niet eens slank kon zijn ooit, en nu zegt ze dat ik misschien een beetje afval als ik gezonder leef, maar dat is mijn hoofddoel niet. Daarom baal ik.
February 11, 2017 om 11:02
Ik wil niet bot overkomen, maar ik kan hier totaal niks mee.
February 11, 2017 om 12:16
Geen probleem, dan haal ik het weg,

Fijn weekend.

Liefs,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.¸✿
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan