Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 25, 2017

Memeselfandi woog op het moment van schrijven 43.10 kg (bmi: 19.68).

If we meditate on what we’re grateful for, we will supercharge our mood and have a far richer experience of God’s powerful presence. –The Daniel Plan
Voor veel mensen blijkt het heel moeilijk – het volgen van een dieet, het regelmatige oefeningen doen, het laten staan van eten dat ze erg lekker vinden
Ben je er klaar voor?
Het lijkt een eenvoudige vraag: ben je klaar om af te vallen? Toch is het belangrijk dat je deze vraag stelt. Veel mensen beginnen met afvallen, niet omdat ze dat zelf willen, maar omdat ze gedwongen worden. Anderen beginnen met afvallen omdat er een belangrijke gebeurtenis aankomt en ze er dan beslist goed uit willen zien. Nog weer anderen doen het omdat hun vrienden het ook doen. Wat is jouw motivatie?

Wanneer je wilt afslanken om oppervlakkige redenen is de kans groot dat je niet slaagt. Afslanken kun je alleen als je het voor jezelf doet; voor je eigen lichaam en voor je eigen gezondheid. Alleen voor jezelf en voor niemand anders. Als je dat zeker weet is het tijd om te beginnen. En het beste moment om te beginnen is altijd: nu!
Andere vormen om controle over je wil te houden zijn hypnotherapie en meditatie. Deze methoden zijn al door duizenden mensen gebruikt om hun geest te beïnvloeden en gemotiveerd te blijven en zo te slagen in hun pogingen af te slanken. Lees ook vooral boeken van mensen die er in geslaagd zijn om af te vallen. Je leert hoe zij zich gemotiveerd hebben en ontdekt dat je niet de enige bent die het moelijk vind gemotiveerd te blijven.

Start langzaam
Zelfs als je mentaal goed bent voorbereid zal het lichaam toch protesteren als je te hard van stapel loopt. Begin dus rustig aan. Put je lichaam niet helemaal uit met teveel oefeningen en te weinig eten. Gun jezelf van tijd tot tijd rust en zorg ervoor dat je lichaam alle noodzakelijke voedingstoffen binnen krijgt. Begin dus rustig zodat je lichaam kan doen wat je geest wil.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan