Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 30, 2017

Ineke1964 woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 28.90).

Er is iets veranderd. De euforie over de paar kilo's die ik kwijt ben (was) is weg. Ik voel me weer net zo dik als voordat ik begon met het veranderen van mijn eetgewoonten. Dat vind ik echt heel jammer, want ik was zo fijn bezig en voelde me goed. Vraag me af of dit 'normaal' is en bij het afvallen hoort dat je soms een dipje hebt. Nu moet ik wel vermelden dat ik sinds een aantal dagen een ontsteking in mijn arm heb en me daardoor niet fit voel. Misschien heeft dat zijn weerslag. Ik kan ook weinig doen met die arm, dus verveel me ook een beetje en dat is natuurlijk niet bevorderlijk om af te vallen. Want door de verveling krijg ik enorme trek. Ik geef er niet aan toe, maar er is wel steeds een gevecht in mij gaande van wel of niet gaan snoepen. Ik kon dus ook niet koken de afgelopen dagen. We hebben chinees gehaald. Daar zat ik zo ongelofelijk vol van, dat was een rotgevoel. Ik ben er achter gekomen dat een hongergevoel minder vervelend is dan een volgevoel. Toch wil ik het allemaal niet opgeven, ik ben zelfs op de zaken vooruit gelopen en heb een bikini gekocht, iets wat ik al jaren niet meer gedragen heb. Ik heb hem op de 'krimp' gekocht, maar hij paste tot mijn blijde verbazing. Ik heb dus echt al een maatje minder en heb nu ook een shirtdress besteld in maat 44/46, terwijl ik normaal 48/50 had. Dus het is extra belangrijk om niet in die dip te blijven hangen, maar mijn moed bij elkaar te rapen en het positief te bekijken. Hopelijk gaat dat weer lukken. Want ik wil de kilo's er af!

April 30, 2017, gewijzigd door Kwartjes op April 30, 2017 om 06:54
Lieve Ineke,

We komen allemaal wel eens in een dip. Daarbij komt nu ook nog je ontsteking in je arm. Je kunt niet doen waar je zin in hebt en dan slaat de verveling toe. Denk aan leuke positieve dingen, zoals je bikini en je shirtdress. Je kan al een maatje minder aan. Toppie toch! :bestemming:

Liefs,:jijkomterwel:

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
April 30, 2017 om 12:10
Ik zal er zeker aan denken. Vandaag heb ik me toch aan mijn schema kunnen houden, ondanks alle verleidingen. De pijn in mijn arm is vandaag minder, en dat scheelt ook zin in snoepen. Pijn bevordert de behoefte daaraan merk ik. Volgende week hopelijk een kilo minder, op naar de 80, de volgende mijlpaal. Bedankt voor je steun! Lieve groeten.
April 30, 2017 om 13:02
Keurig hoor Ineke. Fijn dat de pijn al minder is. Op naar de 80 kg. Dat gaat je lukken.˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 1, 2017 om 03:57
Het lijkt wel of ik mezelf hoor. Ik had ook een ontsteking in mijn arm (onverklaarbaar) die met antibiotica uiteindelijk is verdwenen.
Ook ik wil weer naar (onder de) 80. Op tijd naar bed en lang genoeg slapen is bij mij DE oplossing, naast licht sporten, twee weken een caloriebeperkt vast dieet van heel weinig carbs, veel proteine, veel groente, wat fruit en een multivitamine (niet nadenken, gewoon doen, geen verleidingen). Daarna wil ik weer normaal gaan eten en meer sporten.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan