Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 1, 2017

Jolijt woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 26.85).

Hoera de drukke tijd is afgesloten met toch weer een pondje eraf. Komende maand is het volgens de planning gewoon lekker druk, maar niet meer elke avond overwerken en meer tijd voor wandelen en excursies verzorgen als natuurgids.
En dan nog iets leuks : deze week heb ik geboekt voor een weekje bergwandelen in Oostenrijk begin juli. Wandelen in het hooggebergte, ik kan er onuitsprekelijk van genieten. Maar ik kon het niet meer. Ik durfde het niet meer aan, bang dat ik mijn logge lijf van meer dan 92 kilo niet meer de berg op kon zeulen en de rest van de groep op zou houden. Ik dacht dat dit nooit meer voor mij zou zijn weggelegd. Maar nu.... na een half jaar PG ben ik 15 kilo lichter. Ik heb meer uithoudingsvermogen en loop stukken lichtvoetiger, ik durf het weer aan! Wat afvallen al niet met een mens kan doen :) Zóóó blij dat ik Project Gezond ontdekt heb!
:wandelen:

May 1, 2017 om 06:32
Leuk dat je weer lekker kan gaan wandelen in de natuur Jolijt. Heerlijk een week bergwandelingen in Oostenrijk maken in juli. Je bent veel afgevallen met PG. Super goed gedaan.Liefs en een fijne maandag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 1, 2017 om 07:08
Wat geweldig fijn voor je Jolijt. Ik kan me de vorige reis nog goed herinneren hoor.
Zó veel mooie foto's.
Super!!

Over 2 weken zijn wij hopelijk ook weer flink aan de wandel. Proberen mijn uithoudingsvermogen wat op te krikken. We hebben een waanzinnig mooie bungalow op de Lunsbergen getroffen.
Nooit gedacht dat die werden verhuurd en was al blij geweest met een chaletje.
De weg oversteken en genieten maar. Hoop dat de fietsen mee kunnen.
Heb er zo'n zin in! :-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan