Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 4, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 32.63).

:hoihoi:

Die plaatjes kopieren en plakken lukt me niet, dan maar gewoon de smilies, is ook leuk
Ik heb vandaag mijn eetdagboek weer ingevuld, was toch wel een beetje te veel gegeten, komt vast door die medicatie. ik heb de hele tijd honger. Volgende week heb ik weer een afspraak bij de huisarts, misschien kan ik weer switchen naar andere tabletten die ook helpen. Misschien kan ik ook over het keto dieet hebben, kijken wat zij er van vindt.

Ik moest vanmiddag naar het ziekenhuis voor een spuit te zetten, voor mijn astma, daar moet ik me ook altijd wegen, wel met schoenen aan en daar woog ik rond de 94 kilo, dwz dat ik aan gekomen ben met vorige week vrijdag, ik heb van het weekend ook best veel gegeten op de verjaardag van een vriendin. Ik hoop morgenvroeg dat er niet al te veel bij is. Ik heb een weegschaal alleen met hele getallen, geen getallen achter de cijfers, dus ik kan niet zien of ik bijvoorbeeld 2 ons bij afgevallen, ik heb nog zo'n ouderwetse weegschaal.

Ik heb avocado's in huis gehaald, goed voor het keto dieet en kwark, maar dan wel de magere, las bij Fam86 dat je de volle moest eten. Banaan mag je ook eten, maar daar zitten toch veel KH in, dus die eet ik niet. Er zijn ook nadelen aan het keto dieet, dat je 2 weken vermoeid bent, maar dat ben ik al 2 jaar, dus dat is niet zo erg. Als ik me daarna maar beter in mijn energie ga zitten, dan vind ik het al goed. Misschien volgende week ook mijn sporten weer oppakken, of wachten tot die vermoeidheid weg is, wat is slim.

Volgende week weer gaan werken..:bah:..ik zou willen dat ik niet meer hoefde te werken, dan ging ik vrijwilligerswerk doen, voor de eenzame oudjes zorgen, beetje kletsen, een beetje wandelen, spelletjes spelen. En dan moet ik maandag ook nog overwerken tot half 8. :pf:

Ik ga met het keto dieet, multivitaminen slikken, je krijgt door het Ketodieet te weinig vezels binnen, maar vezels zittten ook in groenten, ik eet wel elke dag 1 appel. Ik las dat eskimo's ook koolhydraat arm eten en geen ziektes hebben zoals de westerse wereld. Ze eten wel veel selenium, om kanker te voorkomen, misschien kan ik ook supplementen halen waar selenium in zit. Volgens de onderzoekers van de universiteit van Lasalle, is de voeding van Eskimo's waarschijnlijk de gezondste voeding die er is en is het menselijk lichaam gemaakt voor deze voeding. En niettegenstaande de voeding heel vetrijk is, krijgt ook de cholesterol bij de Eskimo's geen vrij spel. Dit is volgens de wetenschappers te verklaren door het feit dat Eskimo's wel vet eten, maar geen koolhydraten zoals suikers etc.
Ik heb ook nog een boek gekocht, eerst eens rustig lezen wat het precies inhoudt, ik heb al op veel internett sites gekeken en ook naar mensen die dit dieet volgen, ik begin niet zomaar ergens aan, ik verdiep me er eerst goed in. En ik ga het eerst 2 weken proberen, als het niks voor mij is dan stop ik weer en moet ik naar iets nieuws zoeken.

:groetjes:

http://www.bestekrabbels.nl
http://http://www.bestekrabbels.nl/img-12736.html
http://www.bestekrabbels.nl/img-12736.html

Nee, weer niet gelukt..:bleh:

May 4, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 4, 2017 om 13:15
Lieve Anja, blijf met beide op de grond staan en laat je niet beïnvloeden. Jij bepaalt wat voor dieet jij wilt gaan doen en als dat nodig is in overleg met een deskundige.

Liefs,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜

PS. Ik heb je een privéberichtje gestuurd i.v.m. je vraag.
May 4, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 4, 2017 om 15:04
De Milon Cirkel lijkt er een beetje op. Bij de eGym-Cirkel doe je alleen krachttraining. Verder zijn er bij ons allerlei andere toestellen voor cardio- en krachttraining.

Ik stuur je morgen nog een Pb'tje Anja.˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 5, 2017, gewijzigd door Stubby op May 5, 2017 om 08:19
Hey Anja!

Wat leuk dat we zo dichtbij elkaar zitten qua gewicht en meedoen aan dezelfde challenge! Hoe gaat het een beetje? Wil het lukken?

Een Ketogeen dieet.. wauw! Dan moet je behoorlijk sterk in je schoenen staan of niet zo gek zijn op koolhydraatrijk producten. Ofwel, niks voor mij :p maak me wakker voor wat vers brood en ik word niet boos al is het drie uur 's nachts. :$

Ik heb weleens van de ketoflu gehoord en ik hoop heel erg voor je dat die meegaat vallen.

Succes!

:stubby:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan