Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 5, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 32.63).

:hoihoi:

ik ben 3 ons afgevallen, ben er toch heel blij mee. Want wat ik gisteren allemaal naar binnen gewerkt heb..1937 kc das veels te veel. Vanaf maandag doe ik de dag van te voren mijn eetdagboek invullen, zo kan ik dan nog zien of ik savonds nog wat mag.

Het doel van valtaf heb ik niet behaald, dat zou 90,3 zijn, die gaan er dus vanuit dat je 1 kilo per week afvalt.
Misschien dat het dat dadelijk met het Keto dieet wel lukt. Ik ben zo benieuwd. Nog 2 kilo te gaan en ik zit onder de 90, zie ik de 8 weer, das lang geleden.


May 5, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 5, 2017 om 10:37
Elk onsje is een stap in de goede richting Anja. Dat zou leuk zijn als de 8 weer in het spel is.Liefs en een gezellige Bevrijdingsdag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 5, 2017 om 11:07
3 ons is ook niet slecht!

Ik heb nog zitten kijken waardoor ik onder andere keto ken, dat komt een youtube-er genaamd Rachel Aust. Zij weet dat ze sinds 8 a 10 maanden geleden echt PCOS heeft en eet nu ook een keto dieet. Ze heeft ook een paar mealprep videos (ze is Australisch, dus alles in het Engels) gemaakt. Zag er niet verkeerd uit, mocht je inspiratie zoeken raad ik die drie videos in elk geval aan. Vis, kip, snacks en ontbijt voor meerdere dagen en passend in het keto dieet. :)

Persoonlijk vul ik bij het maken van m'n maaltijd m'n kcal in. Omdat 's avonds m'n ouders koken dan schep ik op, weeg het en vul het in en als het te veel is dan kijk ik waar ik bereid van ben om minder te nemen (bijna altijd aardappels) om toch binnen m'n kcal doel te blijven. Ik ben geen snacker in de avond. Na het avondeten is het gewoon klaar (of ik moet er niet van kunnen slapen, gebeurt in principe nooit), dus daar heb ik echt mazzel mee! Een vriendin eet altijd 's avonds laat nog iets. Vaak een salade of komkommer of tomaatjes. Misschien een idee?

Sterkte en geniet van vandaag!

En op naar de 8 op de weegschaal! We can do it!

:stubby:
May 6, 2017 om 02:23
Goed zo ! Op naar de 8 :yougogirl:
Fijn weekend!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan