Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 5, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 32.63).:update: 19.30u

Ik was vergeten het gehakt erbij te zetten, nu heb ik toch nog 1506 kc op, dus weer ietsjes teveel, mkaar nu heb ik ook echt geen honger meer met die lasagna, die overheerlijk was, Maken we vaker klaar. :jamjam:

:rodehartjes:

Nou heb ik vandaag mijn eetdagboek ingevuld, ook al met een toetje voor vanavond en kom ik nog maar aan de 1205.83 kcal. Ik weet niet wat ik nog meer moet eten, ik moet nog 200 kc eten, gisteren zat ik over de 1900 kc, wat te veel is en nu zit ik er ruim onder.

Ik heb voor vanavond de courgette-lasagne klaar gemaakt, ik weet niet meer van welke buddie die ik overgenomen heb, hij staat in de oven te pruttelen.

May 5, 2017 om 13:02
Hoi,
Ik ga jou ook volgen.

Als jij vanavond verder geen trek meer krijgt, is het goed hoor.
Gisteren had je wat teveel, nu iets te weinig. Helemaal prima.

Ik zal straks eens op de link van ketogeendieet kijken.
Ik vind het prettig dat ik alles kan/mag eten. Met mate.
May 5, 2017 om 13:28
Uit mijn boekje Anja. Ik heb nogmaals een uitleg gestuurd.

May 5, 2017 om 13:35
May 5, 2017 om 13:36
May 5, 2017 om 13:37
Ja, het is gelukt, jippie, nog een paar proberen;

May 5, 2017 om 14:01
Ha Anja,

Wat betekend dat, keto?

Groet Mirjam
May 5, 2017 om 15:46
Fijn dat je afgevallen bent. En je moet niet onder je puur bmr gaan zitten hoor. Niet te weinig gaan eten. Dan krijg je veel trek en misschien snaaibuien. Succes en fijn weekend.
May 6, 2017, gewijzigd door Virri op May 6, 2017 om 01:15
Hallo Anja. We kunnen het proberen om buddy te zijn. Kijken of we elkaar liggen. Ik weeg me elke dag omdat ik dat leuk vind. Ze zeggen 1 keer per week. Ze zeggen zoveel. ik vind het gewoon leuk. Wel heb ik maar 1 moment waarop ik mijn gewicht invul. Op vrijdagochtend, het weegmoment van mijn club hier. Zelf tel ik het maandgewicht. En bij mijn club hier doen we elke keer een periode van 3 maanden. Ik weet dat gewicht dagelijks schommelt. Maar daar maak ik me niet druk over. Bij de kijkshop hebben ze trouwens digitale personenweegschalen vanaf €9,-.
Ik volg nooit een bepaald dieet. Maar heb in de loop van de jaren een manier gevonden die bij mij past. Dat werkt. Toevallig is daar wel uitgekomen dat ik veel minder ( witte ) koolhydraten eet als vroeger. Ik voel me daar prettiger bij. Dus bruine of zilvervliesrijst, volkorenmacaroni en volkorenbrood. Weinig suiker. En ik probeer ook niet veel vet te eten. Veel groente. En ik weeg echt alles en schrijf echt alles op wat ik eet. Dat werkt goed voor mij. Ik mag alles eten. Maar niet de hele tijd. Als je het leuk vindt kun je in mijn eetdagboek kijken. Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan