Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 6, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 32.63).

:hoihoi:

:update: 19.10u

ik wordt de hele tijd van Valtaf afgegooit, moet ik me steeds opnieuw inloggen, ik heb al 2 x een nieuwe wachtwoord gekregen en nu heb ik het weer gewijzigd naar hoe ik me op het begin aanmeldde, lastig zeg. Ik hoef me nooit in te loggen, omdat ik via de mail binnenkom, maar als ik dan naar buddies ga zoeken en weer terug wil naar mijn eigen pagina moet ik me weer opnieuw inloggen, raar.

:rodehartjes:

Ik heb vanmorgen lekker lang uitgeslapen, tot 11.00u Als ontbijt halfvolle yoghurt, die smaakt toch lekkerder dan magere yoghurt. . En als lunch heb ik 2 eieren gebakken met een avocado en brie, was lekker, de brie was helemaal gesmolten. Voor vanavond ga ik witlof klaarmaken met ham en kaas en ik met n gehaktbal erbij en appelmoes.

Ik heb voor het weekend niks, lekker rustig aandoen, geen verleidingen, ik ga dadelijk rond 5 uur nog boodschappen doen, dasn is het niet meer zo druk, dan ga ik een bak rauwkost halen met olijven, voor de avond, want ik moet iets te sneukelen hebben. We hebben altijd een bak chips met toastjes en salades op tafel staan, zal ik nu niet meer mogen.

Het is lekker weer, onze Lars :herder: ligt in de tuin, vind hij zo heerlijk.


May 6, 2017, gewijzigd door Fam86 op May 6, 2017 om 10:11
Hoi

Jahoor want anders is geen enkel dieet vol te houden, je gaat altijd verlangen naar het gene dat je niet eten mag. En om een plateau te voorkomen is het verstandiger 1 keer in de 2weken (voor vet verlies) even wat KH te eten. Gister heb ik zo'n dag gehad ik ging een keer bij m'n moeder eten en een stuk zelf gemaakte pizza sla ik niet af en zelfs een banaan smaakte echt een keer hemels :)

1 keer in 2 weken om het vetverlies te bevorderen
1 keer in de week om je behaalde gewicht te behouden las ik.

Ik lees net je dagboek, goed bezig!!
Geniet van het mooie weer!
Groetjes Famke
May 6, 2017 om 09:59
Anja!
May 6, 2017, gewijzigd door Fam86 op May 6, 2017 om 11:55
Om eerlijk te zijn vul ik het in voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de cijfers. (heb het wel even gebruikt om na te kijken welke groente KHrijk waren en welke KH arm)
Het meeste hou ik bij met een keukenweegschaal. Ik weet dat ik niet boven de 50 gr kh uit mag komen en niet meer dan 40 gr vet p maaltijd dat heb ik wel even uitgezocht via het dieetdagboek maar toch het zal per persoon verschillen, je moet niet te voorzichtig zijn en niet te enthousiast kwa vet gebruik.
Gebruik je intuitie. Ik heb gemerkt van afgelopen week dat bladgroentes niet goed zijn voor mij ik kon niet naar het toilet, terwijl een dokter juist bladgroente vooorschrijft als je moeilijk kan. Luister naar je lichaam. Op een gegeven moment weet je wel at je en hoeveel je mag hebben ook zonder het eetdagboekje :) Slim dat je het opgeschreven hebt!
Ik zag op je grafiek al dat je wat kwijt was goed hey!

Fijne avond!
May 6, 2017 om 15:39
May 6, 2017 om 16:19
Leuk hè Anja.
May 7, 2017 om 06:31


Liefs en een gezellige zondag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan