Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 7, 2017

Maartje71 woog op het moment van schrijven 98.70 kg (bmi: 34.97).

Zo, tijd voor een nieuw dagboekje. Op zich gaat het hier wel goed, vorig weekend een beetje de mist in gegaan, maar het goede nieuws is dat ik het op maandag weer netjes heb opgepakt. Dat is ook een overwinning, in het verleden had ik na zo'n 'vreetdag' nog wel een het bijltje erbij neer kunnen gooien. Ik heb er nu bijna 15 kilo af, dat is heerlijk maar ik word er soms een beetje moedeloos van als ik er bij nadenk hoeveel ik nog moet, maar ik zet door. Ik ben ook in mijn hoofd al erg bezig hoe ik het na het afvallen ga aanpakken, ik ben al vaker veel afgevallen, maar iedere keer komt er weer veel bij. Dat moet dus na mijn afvalrace beter. Hopelijk gaat het met jullie ook goed! Nou alvast een hele goede week en een fijne zondag nog!

May 7, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 7, 2017 om 06:07
Knap gedaan bijna 15 kg eraf Maartje. Kijk eens wat er al af is. Dat is een prestatie. Voor op gewicht blijven, is ook een trucje.Liefs en een gezellige zondag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 7, 2017, gewijzigd door AMartens op May 7, 2017 om 12:33
Hallo

zullen we buddies worden, mijn gewicht moet ruim 20 kilo omlaag. Goed dat je al 15 kilo bent afgevallen, het lukt je dus wel. Ook ik ben jaren geleden met valtaf 10 kilo afgevallen, ben ook al mijn buddies kwijt, maar ik heb er weer een nieuw stel , zet hem op

Wat is powerslim?

Groetjes Anja
May 8, 2017 om 03:10
Wat goed dat het je gelukt is om na een slechte dag het meteen weer goed op te pakken. Hopelijk gaat het nog steeds goed. O haha, reageer op jouw bericht onder mijn dagboek en lees nu je eigen berichtje pas. Goed te horen dat het nog steeds goed gaat.
Pff... ja die gedachtes zijn zo herkenbaar... ik probeer dat dan maar een beetje los te laten. Hoe dan ook, die bijna 15kg die eraf is is toch al super goed!

Zet hem op weer deze week.

:goodluck:
May 8, 2017 om 03:12
Oja, het ijs was echt heeeeeerlijk. Heb er echt schuldenvrij van genoten.
May 15, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 15, 2017 om 07:29
Bedankt voor je lieve berichtje in mijn boekje Maartje. Zo heb ik ook een kiwi gekweekt en dit gaat ook lukken.Liefs en een fijne dag,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
May 15, 2017, gewijzigd door AMartens op May 15, 2017 om 14:24
Het lukt niet met het keto dieet, ik kom niet aan de 50 KH, ik zit er ruim boven, zo haalt het lichaam zijn energie toch uit de kH en slaat ie het vet op en ik heb nogal wat vetten op de laatste week. Ik ben 9 ons aangekomen. niet leuk, ik ga weer normaal doen, gewoon 1430 kc per dag eten

dat powerslim is dat met shakes, dan moet je 1 a 2 shakes per dag en het avond eten gewoon normaal. Ik heb een jaar prodimed gedaan, dat was ook met shakes, daar ben ik 10 kilo mee afgevallen in 3 maanden tijd, maar ik heb er veel voor moeten betalen, meer dan 1000 euro
May 18, 2017 om 11:50
Je mag best veel eten op n dag. En niet alleen shakes. En je lijntje gaat lekker naar beneden, beter dan bij mij. Ik hoop dat er met deze methode die ik nu doe maandag toch wel wat af is. Ik heb vandaag wel een mars op, toen ik er aan begon, had ik gelijk spijt, maar goed hij was ook lekker. En af en toe mogen we toch wel iets lekkers.

May 22, 2017 om 02:53
Wat goed om te horen dat je er weer helemaal in zit. Hier gaat het helaas even wat minder... heb echt even een dipje... maar gaat wel weer over...

Succes en zet hem op!
May 24, 2017 om 02:38
Dankjewel voor je berichtje.
Jij bent toch ook al super goed bezig? Ik denk niet dat er veel mensen zijn die 2x pd 18km fietsen en daarnaast ook nog met de hond loopt. Maar ik snap wel wat je bedoelt over sporten bij de sportschool. Grappig dat je zegt dat je het liever met iemand samen doet. Ik vind het juist fijn om alleen te gaan en alle vrijheid te hebben. Zo heeft iedereen toch zijn eigen voorkeuren.
Er is trouwens ook heel veel wat je thuis kan doen met YouTube, misschien net een wat kleinere stap dan naar de sportschool?

Ik heb sinds afgelopen september een fitbit charge hr. Die houdt je stappen/ hartslag/ slaap en trappen lopen bij. Het helpt mij echt om meer te lopen. Regelmatig dat ik nog even een extra rondje maakte om aan mijn stappen te komen. Had ik in het begin soms moeite om aan de 10.000 te komen, zit ik nu meestal rond de 15.000. Ik heb nu de Garmin Vivoactive HR op het ook, dat is er eentje in een prijsklasse hoger, maar die heeft zijn eigen GPS en kan je mee zwemmen. Je kan er ook meerdere trainingen mee bijhouden.
Eerst heb ik er voor gekozen een iets simpelere versie te kopen om te kijken of ik er wel iets mee doe, niet dat ik iets duurs koop en dat het dan na 2 weken in de kast ligt. Maar ik draag hem echt iedere dag 24u pd. Nu is hij stuk en heb ik hem al 3 dagen niet om en ik mis hem echt. Oja, het is ook een horloge ;) haha ;) Dus ik zit nu vaak naar een kale pols te staren.

Het is trouwens juist voor mij de herkenbaarheid waardoor ik niet echt voluit kan praten. Zelfs nu denk ik, ohh ik heb op Facebook iets gezet over dat mijn Fitbit kapot is, straks herkennen ze me. Of bijvoorbeeld nu zeg ik iets als, ik ben een weekend weg geweest. Maar het voelt een beetje raar om niet gewoon te zeggen wat voor weekend en waar. Nouja... misschien moet ik gewoon niet zo zeuren :engel:

Maar zet hem op weer deze week!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan