Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 8, 2017

Jolijt woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 26.82).

Drie onsjes maar er af deze week, dus ik kan nog geen vijftien-kilo-feestje vieren, dat stellen we gewoon een weekje uit (het lijkt Feijenoord wel :) )
Het gekke is dat ik al die drukke weken met 60 uur achter de computer gewoon een pond per week afviel en deze week, met een weekend waarin ik meer dan 30 km heb gewandeld, dus maar 3 ons. Maar ik heb me ook niet helemaal strikt aan de menu's gehouden. Ik heb ook wel ingecalculeerd dat het nu langzamer gaat hoor, want ik ben nu mijn extra "schildklierkilo's" kwijt. Ik zit nu op een gewicht waar ik jarenlang op heb gezeten (77,5) en waar mijn lijf zich blijkbaar prettig bij voelt. Maar ik heb nog geen gezond BMI en deze keer gaan die laatste 5 kilo er ook nog af!!!! Vol goede moed verder dus, het nieuwe weekmenu van Project Gezond ziet er weer heerlijk uit. Vispakketje, curry met mango, aardbeienkwarktaartjes, diverse pastaschotels.... en je valt er nog van af ook :)

Fijne week weer allemaal.

May 8, 2017 om 06:28
Fijn voor jou Jolijt en zeker als het zo lekker gaat dat geeft moed. Zelf merk ik nu al die paar dagen dat ik bezig ben met de diëtiste dat de puntjes op de I worden gezet. Na 40 jaar lijnen kakt alles wat in. Ik heb ook een KH arm dieet omdat de suiker te hoog is maar bijvoorbeeld KH brood is erg duur Succes Jolijt!
May 8, 2017 om 06:32
Ja, ons lichaam zit raar in elkaar Jolijt. Fijn dat de "schildklier kilo's" eraf zijn. Als die "klier" te langzaam werkt, vliegen de kilo's eraan. Feyenoord moet nog flink aan de bak. PG doet wonderen, is lekker en je valt nog af ook. :-DLiefs en een gezellige maandag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 8, 2017 om 08:01
Gaat gewoon geweldig bij jou! Menig valtafster wordt jaloers van jouw grafiek hoor. :haha:
Dus, ik kaatst de bal terug, gewoon lekker zo doorgaan :)
Hahaha.
Wat een heerlijk weekmenu weer hè? Vooral de zaterdag......;)
:kwijl:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan