Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 8, 2017

Memeselfandi woog op het moment van schrijven 43.10 kg (bmi: 19.68).

4 eenvoudige tips om koolhydraten te beperken.
Ongeraffineerde granen bevatten nog alle voedingsstoffen, vitamines, vezels en mineralen, in tegenstelling tot de geraffineerde (witte) die hoofdzakelijk nog koolhydraten bevatten met weinig voedingswaarde. Daardoor heb je met ongeraffineerde koolhydraten ook een langer verzadigingsgevoel.
Schakel vergeten groenten in als aardappelvervanger
Aardpeer
Bij de aardpeer eet je de wortel van de plant. Je kan de aardpeer zowel koken als rauw eten. Een aardpeer is al gaar in 5 tot 8 minuten. Wanneer je deze rauw eet, kan je dit doen door het in kleine plakjes te snijden (eerst schillen). De aardpeer bevat inuline, een koolhydraat dat door de mens niet kan worden verteerd. Hierdoor stijgt je insulinespiegel niet (in tegenstelling tot bij de aardappel).

Pastinaak
De pastinaak ziet eruit als een grote witte wortel. Het heeft een anijsachtige smaak en wordt ongeveer 20 centimeter lang. De meeste mensen koken deze wortel , maar je kan deze ook stoven. Erg voedzaam en bevat onder andere calcium en caroteen.

Gepureerde bloemkool
We hebben allemaal wel eens gepureerde aardappel gegeten: aardappelpuree. Maar ken je deze variant met bloemkool ook al?

Knolselderij
De knolselderij is het hele jaar verkrijgbaar en heeft een kruidige smaak. Hij is vooral lekker in erwtensoep en bevat o.a. een grote hoeveelheid vitamine C en vitamine B.



XLS-Medical-Koolhydratern-Blokker.jpg

TIP 4: Roep een hulplijn in: XL-S Medical SPECIALIST Koolhydraten Blokker
Om je slaagkansen reëel te doen toenemen kan je de hulp van XL-S Medical SPECIALIST Koolhydraten Blokker inroepen. Dit vrij te verkrijgen medisch hulpmiddel is perfect voor mensen die een zwak hebben voor brood, aardappelen, pasta en rijst. Het is klinisch bewezen dat de opname van de koolhydraten tot 66 % verhinderd wordt dankzij het natuurlijke actieve bestanddeel PhaseLite™, een gestandaardiseerd glycoproteïnecomplex afkomstig van witte bonen. De Koolhydraten Blokker heeft een mechanische werking en wordt dus niet door het lichaam opgenomen waardoor het goed wordt verdragen.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan