Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 8, 2017

Loesanne woog op het moment van schrijven 126.70 kg (bmi: 44.36).

Viel een beetje tegen vanmorgen....ik was er vast van overtuigd dat er wat af was.....voelde me "lichter " (voor zover dat mogelijk is ;-) ) , maar de weegschaal gaf precies hetzelfde aan als 4 mei. Maar wel een kilo lichter dan een week geleden natuurlijk ! Heb vandaag dus weer iets geleerd : Niet wegen tussendoor, alleen op maandag ! Ik wens iedereen een fijne , slankere week !
Liefs Loesanne

May 8, 2017 om 12:49
Hay Lousanne . Welkom bij de club . Goed dat je weer begonnen bent .
Welke methode ga je doen ?
May 8, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 8, 2017 om 12:56
Een keer per week. Zo vaak moet je jezelf wegen. Weegschaal op harde ondergrond en niet verplaatsen. Het beste moment is als je net uit je bed komt en naar het toilet bent geweest. Dan heb je al het vocht dat je overdag of ’s nachts vasthield, uitgeplast. De ideale weegschaaloutfit? Naakt of in je ondergoed. Een andere methode is thuis aan de slag gaan met een lintmeter. Zo merk je of je echt bent aangekomen of afgeslankt en of je spieren, die je er slanker doen uitzien, maar meer wegen op de weegschaal, hebt aangemaakt. Belangrijk is dat jij je buikomtrek meet. Doe dat in het midden tussen je onderste ribben en het hoogste punt van je bekken. Het liefst op woensdag wegen.In het weekend eet je vaak meer en ongezonder dan doordeweeks. Al die etentjes en wijntjes…Liefs en een gezellige maandagavond,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 8, 2017 om 13:40
Dat klopt ook wel wat betreft die woensdag maar als ik het op maandag doe word ik meteen met de neus op de feiten gedrukt :pestkop:
May 8, 2017 om 13:48
@ Angela....Ik zie dat jij net zo'n jojootje bent als ik, ;-) Vroeger ben ik eens 30 kilo in 5 mnd tijd afgevallen met WW en intussen ook op de koolhydraatjes letten.....ga dat nu weer proberen, al gaat alles niet meer zo snel als je ouder wordt heb ik me laten vertellen. We zien wel waar het schip strand....
Fijne avond allebei...
Liefs Loesanne
May 8, 2017 om 15:23
Dat is zo Loesanne.

voor straks.

Liefs.
May 15, 2017 om 04:18
Ha Loesanne,
Leuk een nieuwe buddie, steun is altijd welkom, en ik hoop bij jou ook een steentje te kunnen bijdragen.
Je grafiekje gaat het laatste deel lekker stijl naar beneden, in korte tijd 10 kilo kwijt, goed hoor!!
Maar ik zie in je grafiekje ook dat je redelijk kunt schommelen dus ik wens je heel veel motivatie en succes om het lijntje zo mooi naar beneden te houden.
Zet hem op!!
groetjes Christine
May 15, 2017 om 12:35
Hi Christine, dankjewel voor je berichtje.....samen sterker..... vanmorgen ging het lijntje weer een stukje omlaag. Heb vanmiddag na een controle in het ziekenhuis waarvoor ik het weekend ...Moederdag :-( ...) heel weinig mocht eten en vanaf vannacht twaalf uur alleen maar water mocht drinken, wel een stuk moederdagtaart gepakt ;-), maar heel veel schade zal dat niet aanrichten i.p.v. ontbijt en lunch. We gaan er allemaal weer voor deze week, iedereen heel veel succes !
groetjes Loesanne
May 15, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 15, 2017 om 13:35
Dank je wel voor je lieve berichtje in mijn boekje. Het doet mij goed. Recepten en ideetjes genoeg.

Liefs en een fijne avond,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan