Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 8, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 77.60 kg (bmi: 27.49).

Weer terug van een paar dagen genieten.
Had me voorgenomen steeds de beste keuze van wat op de kaart staat te maken, maar dat zat er niet in. Alles was baggervet. Maar goed, van dat baggervette toch het beste genomen. Zelfs de saus aan de zijkant laten serveren en dan lekker mijn vlees erin dopen.
Verder overdadig met drank, dat wel. Al met al gewoon ongeveer 2 kg aangekomen. Vanochtend 77,6 kg op de schaal. En dat is, zonder grapje, het zwaarste wat de schaal ooit heeft aangetikt.
Ik baal ervan. Maar...heb ook zo enorm genoten. Van de omgeving, van elkaar. Heerlijk. Het hotel waar we zaten lag aan de Rijn. Ons uitzicht was formidabel. Wat ontzettend leuk om al die schepen voorbij te zien komen. Het was goed schoon en...er zat een zwembad bij. Niet heel groot, maar wel enorm lekker. Ik heb al best vaak in een hotel met zwembad gezeten en meestal laat ik dat links liggen. Dit was alleen zo leuk en schoon. En....Er was bijna nooit iemand aan het zwemmen, dus ik hoefde me niet te schamen. Heb drie keer gezwommen (in verloren uurtjes). De laatste dag zelfs om 7:15 uur in de ochtend...mot niet gekker worden!!

Vandaag eventjes naar de sportschool geweest. Was laat thuis dus pas half 9 ernaartoe. Heb op loopband gestaan. 6 km p/u gewandeld en ook nog 2 x 2 minuten hardgelopen (slechts 7,6 km p/u maar toch....). Kreeg toch wel wat last van mijn knie, dus toen op fiets. Bij elkaar 200 kcal verbrand. Niet veel, maar beter dan niets. Toch wat ondernomen vandaag.

Een lange weg te gaan, maar alles wat ik doe (gezonde keuzes maken met eten/drinken en wat bewegen) hoe klein ook, draagt bij aan mijn doel.

:hearts:

May 9, 2017 om 08:00
De kilo's zitten er zo weer bij Inki. Altijd zo jammer. Je hebt genoten van alles. Gelukkig is het roer weer om en ga je er weer voor. Succes.Liefs en een gezellige dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan