Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 9, 2017

Zanicka woog op het moment van schrijven 57.00 kg (bmi: 21.72).

Door alles wat ik het afgelopen jaar heb geprobeerd ben ik toch tot 67 kg aangekomen en over 54 dagen en onder dokters begeleiding ben ik terug al tot 60 kg geraakt vandaag, niets van snoep of frisdranken, geen aardappels of vlees wel kip , vis en groente met volgens de dokter een nieuw product Olista Teva 120 Mg 1 per dag zit ik nu reeds weer op 60 kg maar ik beweeg zo goed ik kanen let op wat ik nu eet enz.
Na 18:00u is het enkel nog een tas koffie of water voor de rest niets meer.
Ik ben al blij nu en kan weer in mijn mooie kleedjes in.
Als ik weer terug kijk had in januari een nieuwe lange broek gekocht maat 42 die amper dicht ging en nu terug in maat 38 en ik voel ook het verschil dat ik minder pijn heb aan mijn knieën als ik ga wandelen en minder last heb van hoofdpijnen, al bij alvoel ik mij nu al veel beter en wil nog enkel 2 max 3 kg kwijt niet meer.
Dit product is echt een aanrader want mijn vriend is gelijktijdig met mij samen gestart met zelfde eten en medicijn en zoals onze dokter zegde wees de eerste 2 weken allert want het vet gaat er zo uitlopen als je moet gaan en inderdaad als je het minste voelt.....direct gaan is de boodschap dan zie je echt het vet afkomen ( misschien niet zo mooi uitgedrukt wat ik schrijf) maar het is zo en hij is op dezelf tijd als ik 10 kg verloren, hij is ook veel fitter en actiever nu en wil nog verder gaan, we kijken dagelijks op onze weegschaal omdat het ons onmogelijke leek maar hij is eerst een jaar van veel moeite van een XXL naar een XL gegaan maar zijn hemd trok nog aan de knoopjes open en nu is die XL heel wat losser.
ik heb hem gekent met 104 kg, eerst met Reductil geprobeerd en het hielp hem maar is in België uit de handel genomen vandaar de vetverbrander die echt help weegt hij nu 87,7kg en is nu extra gemotiveerd om verder te doen en ik ook natuurlijk.
Ik hoop hier mensen mee te kunnen helpen, Olista Teva 120 mg is op Dokters voorschrift en dezelfde maar 60 mg kan je zo verkrijgen in uw apotheek.
Ik wens iedereen succes die het ook willen proberen, geen nevenwerkingen of dergelijke.

Groetjes nog aan iedereen zanicka

May 9, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 10, 2017 om 11:17
Lieve Zanicka, ik heb je al welkom geheten. Ik ben heel nieuwsgierig hoe het verdere verloop van het gebruik van Olistat Teva 120 mg op je gewicht zal zijn. Succes.Liefs en een gezellige dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 15, 2017 om 08:49
Hoe gaat het Zanicka?Liefs en een fijne dag,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan