Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2017

Memeselfandi woog op het moment van schrijven 43.10 kg (bmi: 19.68).

God is the energy source behind all transformational change, and that includes getting healthy. He will not only show us the way, but will also give us the motivation and power to succeed as we look to him. -The Daniel Plan
Er zijn drie manieren waarop het brein leert: imprinting, associatief en instrumenteel. Imprinting gebeurt bij de geboorte en de eerste weken tot enkele maanden van je leven. Het zorgt ervoor dat je brein bepaalde instellingen krijgt zodat het goed kan omgaan met de wereld. Zo leer je bijvoorbeeld wie je ouders zijn, wat het verschil is tussen levende wezens en dingen en dat de wereld redelijk is geordend.
Associatief leren is Dit is wat Pavlov ontdekte toen hij het geluid van een bel koppelde aan de sensatie van eten bij een hond. Wat er in het brein gebeurt, is dat er twee verschillende zintuiglijke sensaties aan elkaar worden gekoppeld. Door deze koppeling gaat het brein ervan uit dat het zeer waarschijnlijk is dat als het brein het ene signaal waarneemt, het andere signaal ook volgt.
instrumenteel leren wanneer je een bepaalde uitkomst koppelt aan je gedrag. Oftewel, je leert bijvoorbeeld dat bepaald negatief gedrag tot een straf leidt. Of dat positief gedrag tot een beloning leidt. In dat geval stoppen mensen met het negatieve gedrag en gaan ze voortaan het positieve gedrag vertonen.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan