Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.00 kg (bmi: 32.63).

:hoihoi:

Vandaag werkdag gehad, na het werk had ik zo'n honger dat ik meteen 125 gr gerookte makreel had genomen. Had ik dat nu maar niet gedaan, dan had ik mooi 1637 kc gehad, nu zit ik op 2080 kc. :ergboos:
Nu spijt. Tijdens het diner had ik niet meer zo'n honger. Nu mag ik vanavond nog griekse yoghurt, vind die echt lekker, smelt zo weg op de tong.

Ik merk met mijn medicijnen dat ik wel de hele tijd zin heb om te eten en ik stond vanmorgen op de weegschaal en woog ineens 92 kilo, terwijl ik nu juist mijn best doe. Morgen naar de huisarts, toch eens iets van zeggen, want ik wil niet aankomen in kilo's, want dan hoef ik ook niet dit dieet te doen.

Mijn computer doet raar. Hij blijft maar draaien, als ik iets wil zien, of nu tijdens het kijken van de eetdagboeken.

Ik heb al veel voedingsmiddelen vergeleken met elkaar, zo is een golde delicious ( appel ) 9,60 KH en een Elstar 10,16 KH, scheelt toch weer 50 KH. Uiensoep bevat het minste kH, Linzensoep de meeste. 250 gr rijstepap is 29 KH en 250 gr magere kwark 8,75 KH. Ik ga nu veel vergelijken, zo kom ik op een goed KH per dag uit. Ik heb ook al een werkdagje uitgeprint en een geen werkdagje. Bij een werkdag eet ik smorgensvroeg om 7.00 al mijn ontbijt en heb ik om 9.30 een appel. Als ik niet hoef te werken dan eet ik pas om 11.00u mijn ontbijt en heb ik geen appel meer nodig als tussendoortje op de ochtend.

Fijne avond nog, een plaatje plakken lukt nu niet, want hij staat alweer te draaien.

:groetjes: Anja

May 10, 2017 om 15:11
Je bent goed aan het puzzelen geslagen om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen Anja. Knap hoor.

May 11, 2017 om 00:51
Hoi
Ja het was echt plotseling, wil van de zomer naar Castlefest (middeleeuwsfestival)maar ik denk dat ik verkleed ga als bolle hippie haha.

Ik zie dat het vooral omdat je met je medicijnen zit idd even puzzelen moet, staat er iets in het boek van combinaties? En welke producten goed vullen? Ik kijk even met je mee in je dagboekje. Bonen staan er wel om bekent KH hoog te zijn.
Hoe is het boek trouwens? Ik vond het inkijk exemplaar wel boeiend, misschien ga ik het ook bestellen voor na de zs. :)

Succes vandaag!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan