Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 13, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.90 kg (bmi: 32.95).
Hoop dat iedereen toch een beetje uit kijkt met wat je eet, want zo'n stuk vlaai en al die andere lekkere dingen, koste je toch exstra kcall. Ik heb me voor genomen om ipv de lunch een stuk vlaai te nemen. Ik heb mijn eetdagboekje al ingevuld voor morgen en ik kom aan de 1495 kc, 80 kH.

Ik ga nu naar bed en kom morgenmiddag nog even langs. Ik ben benieuwd wat ik morgenvroeg weeg, vanmorgen stond de wijzer op 90,2. Ik heb vandaag 113 KH en 15,8 kcall op, nog net binnen de lijntjes. ...nou, ja, die KH dan niet.


May 14, 2017 om 03:23
Goedemorgen,
Sorry dat ik zo laat reageer. Leuk dat je me bent gaan volgen, dat ga ik ook bij jou doen. Je vroeg aan mij wat Power Slim is. Met Power Slim eet je weinig koolhydraten en wat meer eiwitten. Bij mij werkt dit als een tierelier. Als ik per ongeluk de mist in ga met koolhydraten (ook al zijn het een paar volkoren biscuitjes), dan zie ik dat direct op de weegschaal. Daar tegenover staat dat ik heel snel afval als ik ze niet of nauwelijks eet. Als je Power Slim gebruikt dan ga je naar een consulente, je krijgt daar je metingen en een praatje en neemt vervolgens voldoende producten mee tot de volgende afspraak. je eet 6 x per dag om de 2-2,5 uur, ongeveer 5 Powerslimproducten per dag en je vult dit aan met groente, vis, vlees, kip etc. Je eet voldoende, geen honger, maar..... er hangt wel een prijskaartje aan.
Nou succes en hopelijk goede resultaten op de weegschaal deze morgen.
May 14, 2017 om 04:38
Hoi
Nou hey niet zo streng! Je ben met de KH al wel een stuk omlaag gegaan! Dus dat gaat al beter.
=gazodoor=

Fijne zondag!
May 14, 2017 om 06:16
Ik heb je de gevraagde info per Pb'tje gestuurd Anja.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan