Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 14, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 76.10 kg (bmi: 26.96).

Mooi weer vandaag op moedertjesdag. Lekker hoor. Dat wordt lekker in de tuin zitten.
Of toch niet? We gaan namelijk straks op 12 uur wel naar de sportschool. Mannetje heeft voor zichzelf een afspraak met een instructeur gemaakt voor een nieuw schema. Oude schema komt uit 2014, dus dat wordt tijd. Niet dat het oude schema is 'afgesleten'zeg maar, want manlief gaat gemiddeld per jaar 4 keer. hihihi. maar om een goede nieuwe start te maken vond hij het wel wijsheid.

Na de sportschool even wat wasgoed doen, met hondjes lopen,vissen verschonen, zoonlief bij zijn vader ophalen en dan naar oma. Vanavond komt oma dan naar mij, maar vanmiddag gaan we daar even gebak (?!) eten. Vanavond eten we.....aspergers. Oma had ze nog niet gegeten dit seizoen en er lagen er gisteren weer hele partijen in de supermarkt. Dus nog even een flink aantal mooie uitgezocht en maar weer eten die hap....wat een straf....not!!
Vanochtend 76,1 kg op de schaal. Weet eigenlijk niet of ik er blij mee moet zijn (had namelijk veel meer kunnen zijn, want heb me niet echt super ingehouden afgelopen 3 a 4 dagen) of dat ik ervan moet balen (blijf steeds maar hangen in denken over afvallen ipv doen).
Nou ja, realiteit is het en daarmee moet ik het doen. Goede nieuws is dat iedere dag een nieuw begin van iets moois kan zijn, dus gewoon sportbroekje aan straks en gaan met die banaan.
Zal proberen mezelf een schop onder mijn kont te geven deze week, niet zo coulant steeds naar mezelf toe te zijn en niet te denken dat ik die lekker hap wel verdiend heb deze keer.

Wees lief voor jezelf kun je ook overdrijven InkiPinki
:hearts:

May 14, 2017 om 09:40
Op zondag is de sportschool hier gesloten, helaas Inkie. Je hebt het nog druk op Moederdag. Te lief is ook niet goed. :schopondermijnkont:Liefs en een fijne dag,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan