Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 14, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.90 kg (bmi: 32.95).

Gisteren morgen zag ik nog 90,2 op de weegschaal, vanmorgen was het weer 91,0, niet leuk. Zal het komen door de 113 KH en 80 gr vetten die ik gisteren gegeten heb. Ik ben benieuwd morgen vroeg.

Ik las ergens op een site dat het vervelende van koolhydraatarm eten is dat je nog al wat vet eet. Als je niet in vetverbranding (ketose) zit dan wordt je hier dus gewoon zwaarder van en ik ben niet in ketose, ik zit nog ruim boven de 50 gr KH. Dus ik zal maar weer wat magere vetten innemen, geen vette griekse yoghurt meer, ook al was ie kei lekker. De halfvolle is ook lekker, die van Vifit. 300 gr volle griekse yoghurt bevat 30 gr vetten en de halfvolle 4,8 vetten, scheelt toch al gauw 26 gr. Alleen bevat halfvolle yoghurt wel meer kH, 7 gr meer.

Vanmorgen naar schoonmoeder geweest en een stuk slagroomvlaai op, was heerlijk, we hebben lekker buiten in het zonnetje gezeten.
May 15, 2017 om 05:02
He ja vervelend dat je dan niet in die ketose komt, maar als je daar eenmaal in zit.... dan kan het snel gaan. Je moet het alleen niet verstoren. Want elke keer als je toch teveel KH eet, doet je lichaam er weer 3 dagen over om in de ketose te komen. En dan hoef je eigenlijk ook niet heel erg op de vetten te letten. Nou ja maar weer met goede moed verder :gogogo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan