Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 15, 2017

Memeselfandi woog op het moment van schrijven 43.10 kg (bmi: 19.68).

Nu de zon begint te schijnen zit je er misschien aan te denken een paar kilo af te vallen. Zodat je straks lekker in je kleding past en er goed uit ziet. Daarom geef ik je vandaag drie lentetips om buikvet te verbranden en af te vallen:
Ga niet hongeren en diëten op een crackertje, eet genoeg

Je eerste intuïtie is misschien om vanaf nu te gaan hongeren. Dat zie ik veel. Mensen zijn geneigd om opeens heel weinig te eten en zo “op wilskracht” af te vallen. Maar dat werkt totaal niet. Je valt eerst af, maar daarna kom je nog harder weer aan. Herken je dat?

Dus je dag beginnen met een crackertje met magere kaas om af te vallen werkt niet. Na een tijdje hongeren grijpt je lichaam in en gaat in de spaarstand. Zodra je dan een keer toch iets meer eet kom je meteen extra aan. De meeste mensen die met een hongerdieet afvallen worden daarna nog zwaarder dan voorheen.
Eet ’s avonds veel groente en geen pasta, rijst en brood

Wat voor veel mensen goed werkt is de volgende tip: eet ’s avonds alleen groente en kip, kalkoen, vis, tempeh of paddenstoelen. Dus geen pasta, rijst, brood en aardappels en later op de avond ook geen snacks of “iets lekkers bij de koffie”. Dat is misschien even wennen, maar ik heb gemerkt dat dit voor veel mensen de makkelijkste gewoonte is om te veranderen.
. En eet voldoende groente bij je avondmaaltijd zodat je echt geen honger hebt.
Je eet na je avondmaaltijd ongeveer 12 uur niets, dat activeert je vetverbranding. Alleen al door deze gewoonte zal je buikomvang afnemen zonder dat je het merkt. Je stofwisseling gaat veranderen en voor je het weet begint je buikvet te verdwijnen.
Neem ’s ochtends een gezonde ontbijtsmoothie in plaats van brood of yoghurt met cruesli

Wil je je vetverbranding nog meer activeren? Eet dan ‘s ochtends een gezonde ontbijtsmoothie, bijvoorbeeld een avocado-banaan smoothie met hennepzaad en kaneel, in plaats van brood of yoghurt met cruesli. Je vindt gezonde smoothies
Als je je bloedsuikerspiegel mooi neutraal houdt heb je geen vreetbuien en kost het geen moeite de koekjes en taartjes te laten staan. Je lichaam krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen en je voelt je de hele ochtend voldaan en vol energie. Wist je dat hennepzaad en kaneel je vetverbranding activeren?

Zet vandaag die eerste stap!

Ik hoop dat ik je met deze drie makkelijke tips motiveer om vandaag die eerste stap te zetten en je buikvet te gaan verbranden. Het begint met die eerste kleine stap en die kan iedereen maken. Zet dan wel een goede stap en ga jezelf niet uithongeren. Maak in plaats daarvan stap voor stap je gewoontes gezonder, dat is ook veel leuker om te doen!
Dan ben je klaar voor de lente. Doe het, je lichaam zal je dankbaar zijn.

Groetjes,

PS: Begin vandaag nog met tip 2 en volg vanaf morgen ook de andere tips. Voordat je het weet begin je buikvet te verbranden en meer energie te voelen.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan