Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 16, 2017

Erikam woog op het moment van schrijven 82.20 kg (bmi: 32.11).

Hallo,

Hier ben ik weer...na weer een periode van eten eten en eten...nieuwe baan en andere veranderende zaken ben ik weer gaan eten...met als gevolg dat ik weer 85 kilo weeg.....en terwijl ik altijd heb gezegd....nooit meer zal ik zoveel wegen, zo zie je maar weer...ik ben altijd veroordeeld! Nu heb ik gelukkig weer de slag te pakken en ga ik door. Als ik op vakantie ga, dan wil ik weer 78 kilo wegen....inmiddesl zijn er alweer 3 af...gaat snel...dus het werkt....en nog 4 kilo tot mijn streefgewicht.....hopelijk kan ik het dan na de vakantie weer oppakken tot 62 kilo want als ik weer zoveel ga wegen, dat zou super zijn...zo voor de overgang! Ik heb de knop weer gevonden en ben erg blij!!!!

Groetjes Karin.

May 16, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 16, 2017 om 06:55
Lieve Karin,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Je bent al weer van start gegaan. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en een fijne dag,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan