Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 17, 2017

Daan71 woog op het moment van schrijven 96.00 kg (bmi: 34.42).

goedemorgen. Na lange tijd weer terug en hoop dat ik het nu vol hou. Door meerdere lichamelijke klachten werk ik niet ben ik lichamelijk niet heel actief. De laatste paar jaar ben ik van 85 k naar 75 weer naar 85 en nu 96 kilo gegaan. aan beweging wandel ik graag en zo af en toe doe ik wat van die online cardio oefeningen. Sportschool meerdere malen geprobeert maar hou dat niet vol omdat ik daar gewoonweg niets aan vind en geeft dat alleen maar stress. ik wil nu door gezond eten en veel wandelen en misschien andere beweegmogelijkheden proberen om weer terug te komen naar 85 k en daarna doorzetten naar 80 en zo verder.

May 17, 2017 om 08:47
Lieve Daan,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Als de sportschool alleen maar stress oplevert, kun je beter een wandeling gaan maken. Ook een huisvrouw werkt. Je hoeft niet per se een baan te hebben. Er is altijd wel een smoesje te bedenken om te gaan snaaien. Dat heeft iedereen. Blijf je motivatie om af te vallen vasthouden. Dan gaat het je zeker lukken. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en geniet van deze mooie dag,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 18, 2017 om 04:03
Dank je wel voor de lieve reactie.
May 18, 2017 om 06:23
Heel erg leuk dat we nu buddy's zijn Daan. Op mijn steun kun je rekenen. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 18, 2017 om 07:24
Oke dank je ik ga eens kijken
May 19, 2017 om 16:45


˜”*°•.˜”*°•SLAAP LEKKER DAAN•°*”˜.•°*”˜
May 20, 2017 om 01:41
Hoi Daan, zullen we buddies worden?
May 20, 2017 om 01:43
Is er een bepaalde weg die je nu wilt gaan volgen???
May 22, 2017 om 11:08
Hoi misshealth. Leuk dat je reageert. Ik ben begonnen om alles wat ik eet te gaan opschijven en hou ik mijn callorien bij. Door bewuster en gezonder en minder( in portie px) te eten hoop ik een heel eind te komen. Hoe gaat het bij jouw.
May 28, 2017 om 04:12
Zullen we buddies worden? Hier gaat het soms wat beter dan op andere dagen. Ik heb er gewoon geen systeem meer in, loop in mijn priveleven ook met superveel stress om andere dingen en ja...dan weet je hetop een gegegven moment ook niet meer zo goed...hoeveel woog je vamorgen?
May 30, 2017 om 07:32
Ik ben ook een enorme stresskip. Kan mij overal druk om maken. Vooral als het gaat met. Over mijn puberzoon. Gelukkig is mijn man heel relaxed en steunt hij mij in alles. Ik weeg niet zo vaak. Maar gisteren was het nog hetzelfde. Maar ik ga straks mijn omvang meten. Dat laat sneller zien dat je afvalt. Dan de weegschaal. Heb ik jouw al als Buddy aangeklikt weet op mijn mobiel niet waar dat kan( ben een ei met dit soort dingen) op de laptop de oude versie zal het wel gaan maar vind het zo makkelijker met mobieltje. Dus als je nog mijn buddy niet bent en je weet hoe of waar ik dan moet klikken dan voeg ik je toe.
Fijne dag
Groet Danielle (Daan)

May 30, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 30, 2017 om 09:02
Pubers hebben het ook moeilijk met zichzelf, maar ze kunnen het voor hun ouders ook bijzonder lastig maken. Fijn dat jij en je man op één lijn zitten. Een centimeter is een heel goed alternatief voor de weegschaal. Klik op het linkje Daan.

De invloed van stress op je gewicht.Liefs en een gezellige dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan