Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 17, 2017

Misshealth woog op het moment van schrijven 58.00 kg (bmi: 20.07).

Pff gisteren echt veel gegeten, hele drukken dag gehad en kon gewoon de structuur van rustig blijven qua eten niet zo goed bewaren. Durfde vanmorgen niet op de weegschaal te gaan staan.

Vandaag weer rustig aan doen. Ik zit zo dicht bij mijn streef eigenlijk en wat zal ik blij zijn als ik weer onder de 55 ben maar dat lijkt toch zo ver weg. Ik blijf maar tussen de 57 en 58 schommelen. En natuurlijk is dat een hartstikke mooi gewicht, maar 54 is gewoon mijn gewicht wat ik al zolang woog en nu sinds een paar maanden door vreetkicks dus richting de 58.

May 17, 2017 om 11:50
Heb ik van jou een keer een Pb'tje gehad met de naam Health?


Liefs en geniet van deze mooie zomeravond,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 17, 2017 om 12:44
Lieve MissHealth,

Je kunt bij jezelf tot op zekere hoogte te rade gaan wat bij jou eetbuien triggert. Vraag jezelf meermaals af "waarom" en zoek uit om welke redenen je precies eet. Veel van ons hebben last van eetbuien, omdat we ons bijvoorbeeld verdrietig voelen, depressief zijn of gebukt gaan onder een gevoel van eenzaamheid. Hoewel het op dat moment misschien wel zo voelt, wordt de situatie er niet beter op door jezelf stelselmatig vol te stoppen met ongezond voedsel.
Sterker nog: doordat er na een eetbui ook nog eens een gevoel van falen, schuld en schaamte optreedt, worden gevoelens van stress, verdriet, depressiviteit en eenzaamheid alleen maar versterkt. Zodoende kun je in een vicieuze cirkel terechtkomen van eetbuien. Denk er eens over na MissHealth.

Liefs en geniet van deze zomeravond,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan