Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 22, 2017

Jolijt woog op het moment van schrijven 77.40 kg (bmi: 26.78).

Tsja, drie ons aangekomen, 77,4 nu, die 15-kilo-grens is moeilijk te nemen. Maar als je ziet hoe ik deze week van het leven genoten heb dan valt de schade alleszins mee. Vrijdagavond een reünie van het bedrijf dat wij ooit opgericht hebben en nu al 16 jaar geleden verkocht hebben. De medewerkers van toen organiseren nog steeds af en toe een reünie voor collega's uit die tijd en dat is altijd beregezellig. Maar wel met borrel en etentje. Dat ging nog prima, heb me beperkt tot 1 glas wijn en roodbaars met citroenrisotto dus redelijk PG. De dag daarop een prachtige wandeling van ruim 26 km door ons mooie beekdal van de Drentsche Aa waar nu boterbloemen en orchideeën bloeien. Gevolgd door een overheerlijke proeverij van zes gangen met de heerlijkste gerechten. Van alles een kleine portie, maar toch..... Kortom ik heb een heerlijk weekend gehad en de schade is maar drie onsjes!
Of ik volgende week wel door de 15 kilo-grens knal? Ik ben er bang voor. Met Hemelvaartsdag komt een goede vriendin logeren en bij onze fietstochten horen altijd terrasjes. Maar ik ben van plan op de terrasjes alleen koffie en thee te nemen en ik ga zowel woensdag als donderdag PG-recepten maken. Je zou zeggen, dan moet de schade beperkt blijven.
En er is toch mooi al bijna 15 kilo af vanaf het moment dat ik met PG begon!

May 22, 2017 om 06:03
Zo is het Jolijt tel je zegeningen! Ik moet het nog maar zien te halen!
May 22, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 22, 2017 om 06:55
Dan valt het nog mee Jolijt. Het beekdal van de Drentsche Aa is prachtig. Wilde orchideeën schitterend. Bijna 15 kg eraf is een heel mooi resultaat.Liefs en een fijne dag,

.•❤•.❀•☘•Kwartjes❤•☘•❀.•❤•.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan