Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 30, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 26.33).


Mijn 7 weken challenge houdt oa in dat ik 300 kcal per dag met sporten verbrandt. Heb me voorgenomen om, als ik een keer de 300 niet haal of een dag helemaal niet sport (want lijfje heeft ook rust nodig) dat ik dan de rest de volgende dag goedmaak. Gisteren niet gesport. Betekende dus vandaag aan de 600 kcal komen. Dat is nog best wel even wat zeg! Heb eerst enkele apparaten (kracht) gedaan. Daarna met losse gewichten armen en schouders getraind. Daarna op de loopband. Heb wat opgewarmd en toen hardgelopen. Ik had echter nog wel spierpijn van zondag dus dat ging niet lang goed. Was bang dat naast de spierpijn ook de pijn in mijn knie zou ontstaan, dus ben al snel langzamer gegaan en ipv hardlopen stevig gaan wandelen. Daarna op de crosstrainer, op de fiets, op het roeiapparaat en toen weer op de loopband stevig wandelen. Goede afwisseling en al met al zo de 600 gehaald. Ben een dikke anderhalf uur bezig geweest. Dat wel.

Vandaag met eten ook goed gegaan. Vanochtend magere yoghurt met muesli. Gekookt eitje tussendoor. Tussen de middag roerbakgroente met wat gebraden kip. rode druiven tussendoor en diner met roerbakgroente( andere dan 's middags) met zilvervliesrijst en kipfilet met een beetje Madras kruidige pasta van Patek's erdoorheen. Dat smaakte heel goed. En...heel simpel en snel te maken. Dus die houden we erin! Wat sinas light in loop van de dag. Maar probeer dat echt te beperken na wat ik erover heb gelezen.

Verder heb ik nog eens zitten nadenken over al mijn andere afvalpogingen. Altijd ga ik redelijk fanatiek van start. Opvallend is dat ik steeds na enkele dagen zo'n vreetaanval heb en zo'n behoefte aan zoetigheid. Dan ga ik volledig los. Daarna kan ik er weer een paar dagen tegenaan. En daarna volgt weer zo'n aanval. Het lijkt wel of mijn lijf het tekort aan kcal gewoon weer goed wil maken. Ik kan me dan bijna niet beheersen. Zonde, want na zo'n bui heb ik zoveel extra kcal binnen dat mijn dagen ervoor vrijwel teniet gedaan worden in een uurtje tijd.
Misschien is het slim om een beetje te spelen met de kcal die ik mezelf als max opleg op een dag. Als ik lijn is mijn streven op max 1500 kcal. Stel dat ik nou 3 dagen doe van max 1500 kcal en dan een dag van 2000 tot max 2200 kcal. Hopelijk kan ik op die manier voorkomen dat ik van die vreetbuien krijg en als bijkomend voordeel houd ik zo ook mijn verbrandingsmotortje goed op gang waardoor mijn stofwisseling niet vertraagt.

:hearts:


May 31, 2017, gewijzigd door Kwartjes op May 31, 2017 om 06:46
Misschien ben je te streng voor jezelf. Dat gaat dan een paar dagen goed en dan komt die trek in zoetigheid en is het voorgaande voor niets geweest, zoals je zelf ook schrijft Inkie.Liefs en een gezellige dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan