Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 2, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 73.80 kg (bmi: 26.15).


Dat risico brengt iedere dag wegen met zich mee: Vandaag 2 ons zwaarder op de weegschaal...
Ik had al o'n vermoeden toen ik vanochtend uit bed kwam. Kan niet helemaal thuisbrengen wat het precies was, maar voelde me redelijk 'vol'.
Nou ja, maakt niet uit. Dit betekent dat de reuzesprongen die je in het begin van de afvalstrijd altijd hebt (vochtverlies?) nu over is en het serieuze werk (op-en-neergaand lijntje) gaat beginnen. Van de vorige succesvolle afvalrace (2011) weet ik nog dat dit altijd erg fluctueert, ook al doe je het een dag nog zo goed. Volhouden is het devies. Op langere termijn zie je toch een lijntje naar beneden. Niet recht, beetje bibberent, alsof het lijntje het koud heeft, maar hij gaan richting doel.

Gisteren weer een goede dag gehad, op eetgebied althans. Want sporten is er niet van gekomen, dat is een beetje jammer, want dat betekent dat ik 300 kcal goed moet maken. En het ziet er niet naar uit dat het me vandaag gaat lukken om te gaan, dus dat wordt totaal 600 kcal goedmaken in de aankomende week.

Gisteren ontbijtje met een smoothie: 200 ml magere yoghurt, 400 ml water, 200 gram roodfruit, 70 gram spinazie, 1 eetlepel maca, 1 eetlepel lijnzaad, 2 eetlepels haverzemelen en 1 stukje gember.
Deze drink ik de laatste weken best vaak. Alleen de gember heb ik recent toegevoegd en dat is echt een een aanrader! Maar ik heb deze keer meer water bijgevoegd dan normaal. Dus hij was wat dunner en dus ook veel meer om naar binnen te werken. Ik zat vol tot aan de lunch.
Lunch was brocoli, gele paprika, courgette en kip.
Tussendoor watermeloen en.....een chocobiscuit.(177 kcal...)
Avond was Brocoli, zalmmoot en een gekookt eitje.

verder Over de dag water, koffie en sinas light.

:hearts:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan