Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 3, 2017

Sorarocksmb woog op het moment van schrijven 82.90 kg (bmi: 28.69).

Oké, de bedoeling was om pas maandag op de weegschaal te gaan, maar wilde zo graag weten of ik goed bezig ben! Ik heb het idee dat m'n buik minder "poofie" is. Ik sport nu 2x pw 1 uur. Moest gisteren erg m'n best doen om na een lange werkdag, in de hitte, naar de sportschool te gaan. Toch blij dat ik het gedaan heb

June 3, 2017 om 03:33
Beste Karin, Leuk dat we nu buddy's zijn! Heb zeker bewondering voor je dat je jezelf hebt wet te motiveren om op zo een hete dag naar de spotschool te gaan. Goed bezig!
June 3, 2017, gewijzigd door Kwartjes op June 8, 2017 om 06:00
Lieve Karin,

Heel hartelijk welkom bij ons. Afvallen en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zelf ga ik ook 2 x per week naar de sportschool. Een goed begin. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en een fijn Pinksterweekend,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 3, 2017 om 05:42
Bedankt allemaal. Ik ben toen ook in een half jaar/jaar zoveel afgevallen. Maar toen sportte ik 3x pw maar kinderen zin ook sport toch?
June 3, 2017 om 05:43
Heel erg leuk dat we nu buddy's zijn Karin. Op mijn steun kun je rekenen. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.Liefs en een fijn Pinksterweekend,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
June 3, 2017 om 07:08
Thanks!
June 3, 2017 om 07:48
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan