Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 3, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 73.80 kg (bmi: 26.15).


Vandaag wederom 73,8 op de schaal. Dat valt me nog mee. Gisteren was de dag tot een uur of 6 namelijk goed verlopen en daarna....naar het strand....wijntje, nog een wijntje...en een geitenkaassalade met patat en.... nog een wijntje...
Nou heb ik wel een redelijke keuze gemaakt met die salade denk ik. Maar ik weet dat er ook in die geitenkaas behoorlijk wat kcal zitten. En eroverheen had men heel rijkelijk een notenmix gestrooid. Ik zag pecannoten, cashewnoten, paranoten. Lekker hoor. Maar ook dat zijn natuurlijk behoorlijk wat kcal.Daarbij een bordje patat die ik 3/4 heb opgegeten, met mayo.
En ik weet eigenlijk niet wat nu erger is, die salade of die wijn. Want in dat laatste zitten pas echt lege kcal waar het lijf totaal niets aan heeft, behalve last.

Verder gisteren dus goed gegaan. In de ochtend heb ik yoghurt met muesli op en tussen de middag 2 geroosterde boterhammen met rookvlees. In de middag 2 handjes doritos.

Alles ingevoerd in mijn fatsecret app en met al ver boven de 1800 kcal uitgekomen.

Vandaag zaterdag. Dus zal niet echt heel veel afvallen. In weekenden laat ik het toch altijd wat losser dan door de weeks.
Straks een afspraak in de sportschool voor uitleg miloncirkel.

:hearts:

June 3, 2017 om 06:54
Vaak gaat je "dieet" door de week beter dan in het weekend. Door de week ben je bijvoorbeeld aan het werk en heb je vaak meer regelmaat in je eet- en leefpatroon.
In het weekend is dit vaak anders. Er is dan minder regelmaat en misschien heb je wat vaker feestjes of etentjes, die er al gauw voor kunnen zorgen dat je veel extra calorieën binnenkrijgt.

Ook alcohol is een grote caloriebom! Als jij je door de week goed aan je dieet houdt maar je in het weekend teveel laat gaan, zal wat er door de week aan gewicht is afgegaan, er in het weekend weer bijkomen.Liefs en een fijn Pinksterweekend,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
June 4, 2017 om 07:17
Hoi, ik snap wat je bedoelt en misschien ga je heel vaak naar het strand oid maar als da tniet zo is dan mag je ook wel een keer echt genieten. Ik ben ook vaak heel streng voor mezelf maar het is ook heel erg leuk om een keer echt te genieten. Zo trouwde jaren geleden mijn beste vriendin en ik was echt de hele dag alleen maar bezig met kcal te tellen, zo achterlijk achteraf gezien. Geen lekkere hapjes geen stukje taart terwijlik honger liep te lijden want ja er waren natuurlijk geen quinoasalades met waterkers en biologische buffelmozarella dus at ik maar niets....

probeer ook te genieten! en dan de dag erna weer de schouders eronder xxx MH
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan