Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 4, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 26.22).


Zat ik eergisteren nog wel ietsjes boven mijn gestelde dagmax van 1500 kcal, maar zeker nog onder de 2000 kcal die ik normaal gesproken nodig zou hebben om op hetzelfde gewicht te blijven, zit is er gisteren echt zoooooooo vet overheen. Heb van het avondeten niet exact de juiste portiegrootte maar zo eea ingevoerend in mijn fatsecretapp kan ik niet anders concluderen dan dat dit op een totaal over de dag van tussen de 3500 tot 4000 kcal komt.
Vandaar dat vanmorgen de schaal 74 kg aantikte.
Overdag ging het best aardig. Ontbijtje met 2 geroosterde boterhammen met rookvlees, slimpie en koffie. Lunch was een bakje Turkse yoghurt met muesli. Ik weet dat ik beter magere yoghurt kan nemen, en dat doe ik normaal ook altijd. Maar die Turkse yoghurt...oh,oh,oh wat is dat goddelijk. Met muesli is het lekker, zonder muesli is het goddelijk. (maar moest naar de sportschool, dus wilde wel wat energie in het lijf, dus muesli erbij). Die smaak is zo zacht, zo vol. Iedere hap is genieten. Niet te vergelijken met Griekse yoghurt. Die vind ik veel scherper smaken en stukken minder.
Na de sportschool 2 eieren gebakken met daardoorheen een grote tomaat, geraspte kaas, provencaalse kruiden en peper. Avondeten wat een zelfgemaakte pasta met rode saus, boordevol groenten, maar ook met kaas, veel wil stokbrood met kruidencreme erover. Daarbij 2 chardonnay. In de avond chipito's. Was het niet van plan, maar mannetje nam wat bolognese chips en kwam voor mij met chipito's aan. Om te voorkomen dat ik teveel nam, afgepast in een schaaltje. Tja,....maar na een dik uur heb ik nog een schaaltje genomen,...en om daarna heb ik de zak maar gepakt en ben de rest uit de zak gaan eten. Zak is niet helemaal leeg, maar de helft is in ieder geval naar binnen gewerkt.
Oh ja, dat alles weggespoeld met 3 chardonnaytjes. Dat is naast de 2 die ik bij het eten al op had
En daarna, rond 12 uur heb ik nog wat watermeloen gegeten.

Op sportgebied heb ik gisteren waarschijnlijk niet te volle 300 kcal gehaald. En ik heb nog behoorlijk wat in te halen van de dagen daarvoor.
De miloncirkel was leuk om te doen. Was behoorlijk uitgeput. En dat terwijl de eerste ronde een beetje half-half ging omdat dit met name was om alles voor mij in te stellen en uit te leggen. 2de ronde was voor het echie om te kijken of ik alles goed uitvoerde en het niet te licht of te zwaar voor me was.Tjee, wat was dat vermoeiend. Water gutste van me af. Ben benieuwd hoe dat gaat als ik 2 rondes volledig maak.
Dinsdag heb ik weer een afspraak, zodat ze nog een keer meelopen of alles goed gaat.
Als de sportschool vandaag open is, (ga zo ff checken) dan ga ik vandaag wel, maar niet de milon.
Vandaag, ondanks de feestdag, toch proberen weer in het gareel te komen. Dit kan niet nog 2 dagen zo doorgaan, want dan is alles wat ik vorige week heb bereikt weer teniet gedaan.

:hearts:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan