Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 4, 2017

Mavke woog op het moment van schrijven 73.60 kg (bmi: 22.72).

Hallo iedereen

Ondertussen ben ik al meer dan twee weken thuis. Dat ik even ben bijgekomen is niet verwonderlijk. De dochter van Australië verblijft 2 weken bij ons en dan wil je haar culinair verwennen. En ja, we verwennen onszelf ook wel eens. Ondertussen al een paar feestjes achter de rug. Dus dan valt de schade al bij al wel mee. Trouwens, mijn doel is met een marge van 2 kilo gelijk blijven terwijl we niet in Spanje verblijven. Ondertussen kan mijn lijf zich ook aan dit nieuwe gewicht aanpassen om er dan vanaf november weer voor te gaan. Misschien kan ik dit maal zonder jojo blijven. Zou mooi zijn. Momenteel blijf ik binnen mijn marge, maar de verleidingen. Liggen overal op de loer. Ook vanavond staat er weer een feestje gepland. Normaal gezien zijn we dan feestvrij tot volgend weekend, want dan wordt met een familiefeest vaderdag gevierd. En wie weet ook een geboorte...
Dit gewicht behouden valt me veel moeilijker dan wanneer we in Spanje zijn, ook omdat de dagelijkse sportschool er hier bij in schiet. We bewegen wel voldoende, maar dat is helaas ook niet vergelijkbaar.
Mezelf onder controle houden lijkt de. Oods hap voor de komende maanden. Maar ik blijf vastberaden. Wel kan ik nu al zeggen dat ik het niet makkelijk vind. Maar moeilijk lukt ook wel.

Fijne week aan jullie allen gewenst en aan zij die de vakantie voelen lonken: geniet, met mate!

Veel liefs
Martine

June 4, 2017 om 07:33
Keurig toch dat je binnen je marge blijft Martine. Super dat je zo gemotiveerd blijft. Heel spannend, wanneer je dochter gaat bevallen en jij oma wordt.Liefs en een fijne Pinksterzondag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 4, 2017 om 08:27
hoi buddies worden? xxx MH
June 12, 2017 om 14:06
Ik vind het zo knap wat jij op eigen kracht hebt weten te bereiken! Mij lukte het niet meer, vandaar mijn drastische maatregelen. Ik ben daar ook heel blij mee, maar wel jammer dat het nodig was. Ik heb nieuwe foto's geplaatst! Ik zie ook jouw nieuwe (profiel)foto! Wauw! Wat een verschil. Super! En ik neem aan dat dat je dochters zijn?

:gazodoor:

Groetjes,

:floortje36:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan