Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, June 4, 2017

Leony3 woog op het moment van schrijven 92.30 kg (bmi: 30.49).

19 kg eraf op de helft van maat 48/50 nu 42/44

June 5, 2017 om 06:35
Lieve Leony,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Dat je kunt afvallen, heb je al bewezen. Nu al weer 19 kg eraf. CHAPEAU! Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en een fijne Pinkstermaandag,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 5, 2017, gewijzigd door AMartens op June 5, 2017 om 16:29
:hoihoi:

Ik heb jaren geleden ook Prodimed gedaan, ben toen 10 kilo kwijt geraakt, maar omdat het zo ontzettend duur was ben ik er mee gestopt. De kilo's vlogen er weer aan, 1 januari dit jaar woog ik 96,6 en ben ik weer begonnen met lijnen, ik doe een koolhydraat arm dieet.

Ik wens je met het afvallen, maar je bent al op de goede weg. Ik ga je volgen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan