Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 5, 2017

Inkipinki69 woog op het moment van schrijven 73.70 kg (bmi: 26.11).


Vandaag gelukkig weer wat eraf. Ondanks feestdag toch gelukt om me niet helemaal vol te vreten.
Gisteren ontbijt met Turkse Yoghurt met muesli, glas limonade (Slimpe) en koffie. Lunch was best veel kcal zo bij elkaar. 2 gebakken eieren met champignons, tomaat en gesmolten kaas. Lekker wat kruiden erover. Daarbij stuk stokbrood met aioli. Heb het achteraf ingevoerd in fatsecretapp. Maar ik zat wel gelijk tot aan het avondeten vol.
Het 1ste pinksterdagdiner was heel bijzonder. Nog nooit gebeurd. We zijn naar de patatboer geweest. Ik had asperges klaarliggen. Maar dochterlief, die voor het eerst sinds flink wat dagen weer aan het opknappen is van een zware keelontsteking en daardoor weinig had gegeten en nu dus reuzenhonger had, wilde graag kaasstengels en een frikandel.
Wij waren druk in-en-om het huis bezig geweest en ik had al niet zo'n zin om in de keuken te gaan staan, dus snel overstag.
Ik heb een patatje mayo en een frikandel speciaal op. Allebei niet volledig naar binnengewerkt, nog 1/3 over en aan mannetje gegeven. Ik zat vol, realiseerde me dat terwijl ik at en dacht dat het dan wel heel zonde is als ik doorga met eten, terwijl ik het niet meet nodig heb. Zeker met dit soort eten. Is het nu groente, dan is het niet zo heel erg.
Dus overwinning.
Verder in de avond een klein handje chips bolognese. Was het niet eens van plan, maar mannnetje nam wat en bood me wat aan. Voor de smaak een klein handje genomen. Maar ook dat was ff voldoende. Verder fanta light en slimpie gedronken overdag en....3 chardonnay in de avond. (Dat kan dus beter. Lees: Minder).

Op sportief gebied goed bezig geweest. In de sportschool eerst 200 kcal cardio. Daarna heb ik flink wat krachttraining voor de armen gedaan en daarna weer 300 kcal cardio. Ik heb namelijk nog wel wat in te halen. De 300 kcal per dag aan cardio verbranden ligt nu al niet meer op schema. Dus we kunnen/moeten gaan knallen aankomende dagen. Ben bijna 2 uur bezig geweest al met al.

Straks dus weer. Ga geen krachttraining doen omdat ik morgen milon ga doen. Vandaag proberen HIIT op de loopband en de fiets.

:hearts:

June 5, 2017, gewijzigd door Kwartjes op June 6, 2017 om 06:45
Bij de eGym-Cirkel heb je alleen krachttraining Inkie. De cardio training doe ik op andere toestellen.

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De instructeur stelt eenmaal alle toestellen voor je in waarbij je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard worden op een chipkaart. Het trainingsgewicht wordt bepaald middels een krachttest. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete training doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijgt je via je persoonlijke touch display visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat;
Fit en Vitaal in 30 minuten!






Liefs en een fijne Pinkstermaandag,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
June 6, 2017 om 02:53
Hi Kwartjes,

Ik denk dat dit hetzelfde is als de milon. Erg effectief door de snelheid waarmee je de verschillende apparaten afwisselt. Je gaat vanzelf mee in het tempo (je kan ook niet anders ;-) ) dus denk dat dit extra helpt.
June 6, 2017 om 06:48
Zit er bij de Milon Cirkel ook geen cardio training Inkie? Je moet in hetzelfde tempo mee. :DD:



Liefs en een fijne dag,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.¸
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan