Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2017

Nachtzuster1956 woog op het moment van schrijven 68.80 kg (bmi: 25.89).

De nachtdiensten van de vorige week al ruim voorbij, moet morgen weer beginnen, staan de laatste nachtdiensten mij nog goed bij. die doe ik niet graag over. Ten eerste bloedheet in het gebouw, waar ook de bewoners last van hadden en niet goed sliepen. Ook had iemand medicatie verandering gehad, die hierdoor niet meer sliep en de gehele nacht uit bed kwam en waar je door omstandigheden ook direct naar toe moest.
In de nacht sta ik op twee etages en beide etages hadden bijzondere bewoners die extra aandacht nodig hadden. in die nachten ging ruim 50x de bel, dat betekende ook net zo vaak trap op en af. Aan het einde van mijn dienst voelde ik mijn voeten niet meer, maar mijn knieën en rug des te meer.

Een wandelmaatje vroeg mij een paar dagen voor mijn dienst om 25 km mee te lopen. Zij traint voor de vierdaagse. Ik heb het helaas af moeten zeggen. Mijn lichaam had zijn herstel periode van die nachtdienst nodig.
Gelukkig zijn de nachtdiensten niet altijd zo druk.
Even was ik hoopvol, omdat het gewicht wat was gezakt. Helaas is dat met het rusten er weer bijgekomen.(deels mijn eigen schuld).

June 6, 2017 om 05:11
Gelukkig was alles goed bij de tandarts Nachtzuster. Ik kan me voorstellen dat je bekaf was na zo'n nacht. Jammer dat er weer iets bij gekomen is, maar je weet, waardoor het komt. Misschien kun je deze week weer met je wandelmaatje mee. Heel knap van haar om de Vierdaagse te gaan lopen.Liefs en een fijne dag,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan