Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 12, 2017

Gupsel woog op het moment van schrijven 97.20 kg (bmi: 33.63).

Marije groeit als kool, wat een baby natuurlijk doet. Ze krijgt momenteel lactulose voor moeizame ontlasting. Oh wat hebben we daar vorige week mee gezeten zeg. Ze was gewoon de hele dag en nacht bezig met drukken en nooit kwam er een poepie. Maar nu is het goed op gang en gaat het iets beter. Ze is nog wel lang bezig voor het eruit is maar toch stukken beter dan eerst.

Jesper is gezellig de laatste week. Hij kan al heel mooi spelen en begint met rollenspellen als hij met auto's speelt. De auto's praten dan met elkaar.
Jesper is bezig met zijn taalontwikkeling, die wat later op gang is gekomen maar nu toch echt snel gaat. Dat maakt de praatjes bij het spelen extra grappig. Ook probeert hij hele lange woorden. Zo is er een poepedraaier (shroevendraaier) en een kakein (vrachtwagen, fries: vrachtwein en in Jepser zijn geval kak-eend)
Gister moest buupauw (buurvrouw) het horen, hij was naar de jinne-joede-jaj geweest. (kinderboerderij) tja. je moet het maar verstaan want hij schreewt en herhaalt net zo lang tot je het bevestigd. haha.

Ik heb nog steeds mijn mindere en goed dagen. Niet alleen qua lijnen maar ook qua algemeen. Er zijn dagen dat ik zo verschrikkelijk baal dat mijn bekken zo'n last geeft. De bekkenfysio heeft mij oefening meegegeven die op den duur moeten helpen. Maar ook daar moet ik geduld voor hebben. Mijn man heeft momenteel veel extra repetities met zijn korps voor het komende wereld muziek concours in kerkerade (WMC) dat betekend dat er meer zorg voor de kindjes op mij komt en dan kan mijn bekken het niet altijd aan, zeker het huishouden niet. Nou hoeft het niet spik en span te zijn in huis maar het is wel erg frustrerend dat je hoofd iets wil en je lichaam het niet kan.
Maar vandaag is weer een prima dag ;)

June 12, 2017 om 09:18
Wat fijn dat het goed gaat met Marije en dat de ontlasting op gang komt. Heerlijk dat gebrabbel van Jesper. Soms is het raden, maar leuk. Vervelend dat je nog zo'n last hebt van je bekken Gepke. Ik begrijp wat je bedoelt. Je wilt zo graag, maar het gewoon niet. Leuk dat je man meedoet aan het WMC in Kerkrade.Liefs en een fijne dag,

.•❤•.❀•☘•Kwartjes❤•☘•❀.•❤•.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan