Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 14, 2017

Rooomy woog op het moment van schrijven 76.10 kg (bmi: 24.57).

Pfoe, tentamens zorgen niet voor de beste dieet-dagen..! Helemaal uit het ritme en merk dat ik heel snel emotie ga eten: het leren valt zwaar dus dan ga je snel lekker wat pakken - en echt te veel. Vandaag zakken chips, chocolade en weet ik veel meer.. Grr.

Morgen ga wat nieuws proberen.. Ik ben namelijk de hele dag op pad - heb tentamens en zit daarvoor in de UB om te leren en ga vanuit school door naar een verjaardag. Daarom heb ik al mn eten voorbereid en ingevoerd bij mn schema. Maar ik ga daarom .. Tromgeroffel .. mn pinpas en geld thuislaten! Oke dat klinkt misschien niet heel heftig, maar voor mij is dat een big issue; ik haal dagelijks voor veels te veel geld eten en koffie; ook al heb ik gezonde salades mee; vaak gooi ik ze dan later of thuis weer weg omdat ik toch dan een broodje heb gehaald..

Ik ken mezelf namelijk langer dan vandaag; als ik eenmaal mn patroon kan doorbreken, kan ik het ook vast houden - maar vaak is dit ook andersom. Ik merk nu echt dat het sporten en eten erbij inschiet, terwijl als ik er maar ook even in zit er weer goed voor ga. Ik hoop dat dit goed gaat uitpakken :)!

June 15, 2017 om 06:33
De tentamens veroorzaken ook heel veel stress Romy. Het is een spannende tijd voor je. Ik hoop dat het voor jou gaat lukken. Ook niets van een ander aannemen. Succes.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan