Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 16, 2017

Erikam woog op het moment van schrijven 81.20 kg (bmi: 31.72).

Hallo,

Precies een maand later en gelukkig weer een kilo lichter.....het is toch lastig als je twee weekendjes weggaat om je dan te houden aan het dieet. De eerste dag gaat het redelijk maar ja dan uit eten of barbecuen op de camping, oef wat moeilijk! Ik was echt waar in 1 weekend 2 kilo aangekomen! Eigen schuld...
Over 5 weken gaan wij op vakantie, hopelijk is er dan nog 2 kilo af.....we gaan drie weken weg...dus ik zal ws. wel aankomen....hopelijk kan ik het daarna weer oppakken. Ik ben nu 5 kilo kwijt sinds begin dit jaar en ik voel me al een stuk beter. Ik schrok gewoon van mijn hoge BMI en ik heb een jonge dochter. Dit motiveert mij nu om door te gaan. En natuurlijk dat de kleding beter zit...:-)! We gaan door!!!!

June 16, 2017 om 07:13
Keurig gedaan -1 kg Karin. Voor de meesten van ons zijn de weekenden het moeilijkst. Vaak gaat je dieet door de week beter dan in het weekend. Door de week ben je bijvoorbeeld aan het werk en heb je vaak meer regelmaat in je eet- en leefpatroon.

In het weekend is dit vaak anders. Er is dan minder regelmaat en misschien heb je wat vaker feestjes of etentjes, die er al gauw voor kunnen zorgen dat je veel extra calorieën binnenkrijgt.

Ook alcohol is een grote caloriebom! Als jij je door de week goed aan je dieet houdt, maar je in het weekend teveel laat gaan, zal wat er door de week aan gewicht is afgegaan, er in het weekend weer bijkomen.

Wat lief van je dochter dat ze jou zo steunt. Dikke knufff voor haar.Liefs en een fijne dag,

•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan