Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 17, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.90 kg (bmi: 32.95).

.Ik ben afgelopen donderdag begonnen met het Mentale Dieet Plan, 11 dagen alleen maar eiwitten eten, maar donderdag en gisteren avond heb ik er wel witlof bij gehad, want alleen een stukje zalm daar red ik het niet mee. Vanmorgen 3ons :aangekomen2: misschien eet ik toch te weinig. Maandag en woensdag zijn mijn werkdagen, dan eet ik wel kh want anders houdt ik het niet vol op zo'n dag. Morgen vaderdag, dan eten ze bij mijn schoonfamilie altijd vlaai en belegde broodjes, ik zal kijken wat ik eet.

Onze pc is gecrashed, we hebben gisteren een nieuwe online besteld en vanmiddag kwam ie al binnen. Manlief gaat hem dinsdagavond installeren. Ik zit nu op zijn labtop van het werk.

Fijne vaderdag morgen

June 17, 2017, gewijzigd door Kwartjes op June 17, 2017 om 09:02
Jammer Anja. Ik wens jou ook een fijne Vaderdag.Liefs en een fijn weekend,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
June 17, 2017 om 14:18
Hoi
Die misselijkheid was vandaag een stukje minder f misschien zakt het nu langzaam, maar ik juich niet te vroeg :)

Mentale dieet plan? Ik het zoiets als intuitief eten?
Te weinig eten had ik ook altijd, denk dat ik nu ook nog steeds te weinig eet. Maar dat meestal wanneer ik het niet bij hield. Maar was ook wel lekker om niet te gefixeerd met eten bezig te zijn.
3 ons kan vanalles zijn, vocht,vet,spieren. Heb de laatste weken mezelf echt moeten aanleren dat het slechts cijfers zijn op die weegschaal, anders wordt ik nog gek haha.
Wie weet heeft je lichaam tijd nodig te wennen aan deze stijl van eten.
Succes!
Groetjes Famke
June 19, 2017 om 16:52
Hoi Anja,
Het komt vast goed met je gewicht, ik hoor dat je er witlof bij gegeten hebt.
Kan je niet beter met het MDP beginnen in plaats van de Turbo... Turbo is 11 dagen eiwitten eten en het MDP niet.. 1 keer eiwitten, 3 keer met groenten erbij en 3 keer met koolhydraten erbij... als het goed is moet je daar ook van afvallen.
Dat komt waarschijnlijk ook wat beter met je werk uit.
Ik Zit in de schoonmaak, en ben op die 2 dagen zo vreselijk hard bezig met poetsen dat ik er verder niet bij nadenk (heeft ook voordelen) je moet wel halverwege de morgen en halverwege de middag de tussendoortjes gaan eten ... in principe mag je eten totdat je vol zit.. ook sávonds moet het eten .. eten tot je vol zit dus niet alleen een zalm maar neem er dan nog iets anders bij wat eiwitten bevat of eet totdat je vol zit en ga nadien als je echt nog zin hebt nog een keer iets eten.
Succes meid... :youcandoit:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan