Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 17, 2017

AMartens woog op het moment van schrijven 91.90 kg (bmi: 32.95).

.Ik ben afgelopen donderdag begonnen met het Mentale Dieet Plan, 11 dagen alleen maar eiwitten eten, maar donderdag en gisteren avond heb ik er wel witlof bij gehad, want alleen een stukje zalm daar red ik het niet mee. Vanmorgen 3ons :aangekomen2: misschien eet ik toch te weinig. Maandag en woensdag zijn mijn werkdagen, dan eet ik wel kh want anders houdt ik het niet vol op zo'n dag. Morgen vaderdag, dan eten ze bij mijn schoonfamilie altijd vlaai en belegde broodjes, ik zal kijken wat ik eet.

Onze pc is gecrashed, we hebben gisteren een nieuwe online besteld en vanmiddag kwam ie al binnen. Manlief gaat hem dinsdagavond installeren. Ik zit nu op zijn labtop van het werk.

Fijne vaderdag morgen

June 17, 2017, gewijzigd door Kwartjes op June 17, 2017 om 09:02
Jammer Anja. Ik wens jou ook een fijne Vaderdag.Liefs en een fijn weekend,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”
June 17, 2017 om 14:18
Hoi
Die misselijkheid was vandaag een stukje minder f misschien zakt het nu langzaam, maar ik juich niet te vroeg :)

Mentale dieet plan? Ik het zoiets als intuitief eten?
Te weinig eten had ik ook altijd, denk dat ik nu ook nog steeds te weinig eet. Maar dat meestal wanneer ik het niet bij hield. Maar was ook wel lekker om niet te gefixeerd met eten bezig te zijn.
3 ons kan vanalles zijn, vocht,vet,spieren. Heb de laatste weken mezelf echt moeten aanleren dat het slechts cijfers zijn op die weegschaal, anders wordt ik nog gek haha.
Wie weet heeft je lichaam tijd nodig te wennen aan deze stijl van eten.
Succes!
Groetjes Famke
June 19, 2017 om 05:47
Hoi Anja,

Die 3 ons kunnen ook darminhoud zijn, omdat je minder vezels eet; daar zou ik me maar niet druk over maken. Wat ik me wel afvraag is waarom je dat MDP volgt. Dit omdat je meteen al aangeeft die 11 dagen alleen maar eiwitten eten niet zit zitten. Dan is zo'n methode voor jou toch helemaal niet geschikt? Zo zullen er ongetwijfeld meer dieetmethodes zijn die niet bij jouw situatie passen en dat vind ik zelf een reden om eerst goed na te denken welke dieetmethode je het beste kunt gaan volgen.

Groetjes, Barkie
June 19, 2017 om 16:52
Hoi Anja,
Het komt vast goed met je gewicht, ik hoor dat je er witlof bij gegeten hebt.
Kan je niet beter met het MDP beginnen in plaats van de Turbo... Turbo is 11 dagen eiwitten eten en het MDP niet.. 1 keer eiwitten, 3 keer met groenten erbij en 3 keer met koolhydraten erbij... als het goed is moet je daar ook van afvallen.
Dat komt waarschijnlijk ook wat beter met je werk uit.
Ik Zit in de schoonmaak, en ben op die 2 dagen zo vreselijk hard bezig met poetsen dat ik er verder niet bij nadenk (heeft ook voordelen) je moet wel halverwege de morgen en halverwege de middag de tussendoortjes gaan eten ... in principe mag je eten totdat je vol zit.. ook sávonds moet het eten .. eten tot je vol zit dus niet alleen een zalm maar neem er dan nog iets anders bij wat eiwitten bevat of eet totdat je vol zit en ga nadien als je echt nog zin hebt nog een keer iets eten.
Succes meid... :youcandoit:
June 24, 2017 om 04:48
Hoi Anja,

Ik zag laatst een onderzoek, waarvan het resultaat was dat koolhydraten schrappen niet voor iedereen werkt om af te vallen. Er zijn diverse mensen die veel beter afvallen indien ze toch de nodige koolhydraten eten. Het is dus een kwestie van uitproberen wat voor jou het beste werkt, maar …. dan moet je het dus wel strikt op (kunnen) volgen.

Daarnaast is het zo dat je er goed op zou moeten letten dat je wel alle benodigde vitaminen/mineralen binnenkrijgt; dit kan overigens prima met de juiste voedingssupplementen.

Ik heb er eerder zelf bewust voor gekozen om wel koolhydraten te blijven eten, maar dan vooral/alleen de gezonde(re) varianten. Dit staat meer bekend als koolhydraatbeperkt.
Dit omwille van mijn gezondheid, want ik haal liever alle benodigde voedingsstoffen uit gezond(er) eten en niet uit voedingssupplementen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan