Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 19, 2017

Nachtzuster1956 woog op het moment van schrijven 68.80 kg (bmi: 25.89).

Midweek voorbij. voor manlief niet zo goed verlopen daar manlief vergeten was bepaalde medicatie in te nemen en mee te nemen. de eerste dag tweemaal een huisartsen eenmaal het ziekenhuis en een apotheek gezien. dat was sightseeing op een manier wat niet de bedoeling was. Daarna alsnog van de dagen kunnen genieten. Alleen en ik denk voornamelijk door het slechte slapen wel heel moe thuis gekomen. Onze kleine vriendin heeft topdagen gehad. ze heeft niet een keer naar huis gevraagd. is iedere dag gaan zwemmen.

Gewicht..... zeg ik niet, behalve dat het niet gewenst is. Denk dat ik door de warmte veel vocht vast houd.Wel twee nachten goed geslapen ondanks de warmte. met goed slapen bedoel ik aan een stuk door slapen en niet ieder uur wakker. weliswaar vandaag vroeg op, maar de kwaliteit van de slaap was goed. In geen eeuwen naar de sportschool geweest. deze gaat om 07:00 uur open, dus daar maar gebruik van maken nu ik toch al wakker ben. ben bang dat het daar straks te warm voor is.

June 19, 2017 om 08:02
Jeetje wat een pech. Zoiets kan gebeuren. Fijn dat jullie kleine vriendin zo heeft genoten en zich vermaakt heeft in het zwembad. Gelukkig heb je weer goed geslapen Nachtzuster. Gelijk heb je om zo vroeg te gaan sporten. Het is hier nu veel te warm om buiten te zitten.Liefs en een fijne dag,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.¸
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan