Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 26, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 117.10 kg (bmi: 32.10).

Vandaag van start gegaan na op de weegschaal te hebben gestaan en geconfronteerd te worden door je kinderen van 8 en 9 dat je lichaam er totaal niet uitziet. Er moet wat gaan gebeuren. Ben bang dat het anders in de toekomst niet goed met me zal gaan. Heb niet heel veel klachten behalve dat elke broek of blouse te strak zit. Dat is dan ook meteen het grote probleem. Ik voel me niet heel erg slecht, maar hoe lang wil je doorgaan? Tot het wel slecht met je gaat? Vanuit huis heb ik al genoeg ellende meegekregen. Suikerziekte en hart en vaatziekte zit nu eenmaal in de familie. Hoe lang gaat het nog duren voor mijn kinderen me moeten opzoeken in het ziekenhuis? Ik probeer elke dag een dagboek bericht te schrijven over hoe ik me voel, welke valkuilen in heb gekend en waarom dit mislukt is. Hopelijk dat dit me genoeg motiveert om te letten op mijn voeding en wat actiever te worden in de avonduren.

June 26, 2017 om 07:49
Hoi Perry,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Je berichtje heeft me aangegrepen. Je hebt een paar schatten van kinderen. Ik heb Diabetes Mellitus Type 1 en de ziekte van Hashimoto, beide auto-immuun ziektes. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en een fijne dag,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 26, 2017 om 18:32
Dank voor je woorden van steun. Mooi om te lezen dat het dus bij jou gelukt is. Hopelijk is dit de start van een nieuwe periode waarna ik stabiel kan blijven. Het is me eerder gelukt 18 kg kwijt te raken, maar van dat resultaat is niets meer over helaas. Nu proberen in een modus te raken zodat ik het ook na het afvallen vol blijf houden.
June 27, 2017 om 06:30
Graag gedaan. Heel erg leuk dat we nu buddy's zijn Perry. Op mijn steun kun je rekenen. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.Liefs en een gezellige dag,

•.•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•.•
June 27, 2017 om 10:31
Dank je. Recepten had ik al gevonden :)
June 27, 2017 om 11:28
Keuze genoeg Perry. Wij gaan naar de sportschol.

Liefs, eet smakelijk en een fijne avond,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan