Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 26, 2017

Judemmmmm woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 24.61).

Afgelopen 9 jaar halfslachtige pogingen gedaan om toch maar eens onder de 70 kilo te komen. Maar na een week of 3 gezond eten en een paar kilo afvallen verviel ik altijd weer in oude gewoontes.
Nu gaan alle kinderen na school en we zijn verhuisd waardoor ik weer meer tijd voor mezelf heb en kan ik een aantal keer per week de sportschool bezoeken. Sinds half april begonnen met bewust eten en sinds 2 weken kom ik in de sportschool zo'n 3x per week.
Resultaat tot nu toe is bijna 4 kilo kwijt in 2 maanden. De komende 2 a 3 maanden hoop ik er nog 4 kwijt te raken mbv de sportschool. Iets grotere uitdaging want de zomer zit ertussen, maar daardoor ook meer motivatie om er strakker uit te zien!

June 27, 2017 om 08:05
Lieve judummmmm,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Die oude gewoontes moet je leren te doorbreken om tot een mooi resultaat te komen. CHAPEAU, dat je al bijna 4 kg kwijt bent. Afvallen en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ga zo door! Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en een fijne dag,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan