Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 27, 2017

Bellecrea woog op het moment van schrijven 90.20 kg (bmi: 31.96).

Poeh,.. zware workout gedaan vanavond behorende bij het programma dat ik volg. Ik krijg nog niet alle serietjes afgerond, maar zijn dan ook wel erg heftig. Ik blijf doorzetten! Het eten op zich gaat prima. Ik merk nu pas na twee weken dat het makkelijker is om niet aan alles wat lekkers is te denken

June 27, 2017 om 16:09
Dit is echt balen.... telkens alles weg????
June 28, 2017 om 03:53
:hallo:

Ik volg je ook hier oke ?
Misschien kunnen we een wedstrijdje doen , wegen ongeveer hetzelfde en zelfde lengte zag ik toevallig :--)
Alhoewel..... Doe maar niet ik heb niet zo'n strak trainingsprogramma als jij :verlegen:
In ieder geval veel succes! :)
June 28, 2017 om 04:10
Ja zag ik dat we hetzelfde wegen. Het trainingsprogramma wat ik volg is inderdaad strak. Ik zag vanmorgen dat mijn spiermassa was toegenomen en mijn vetmassa afgenomen, maar wel 1 ons was bijgekomen. Maar goed, spiermassa is beter dan vet zullen we maar zeggen. Jij ook succes!
June 28, 2017 om 07:12
Spiermassa weegt inderdaad meer dan vetmassa. Simpel gezegd bestaan je spieren grotendeels uit water en eiwitten. En lichaamsvet is in feite niets meer dan een opeenstapeling van triglyceriden en deze zijn lichter.
Veel mensen die starten met sporten om af te vallen zijn na een paar weken dan ook hevig teleurgesteld als de weegschaal niet minder, maar meer kilo's aangeeft. Juist als je begint met sporten, is de kans groot dat je zwaarder wordt. Het is namelijk een goed teken.
Ben je meer gaan sporten en niet meer gaan eten of zelfs minder en gezonder? Dan kun je ervan uitgaan dat je gespierder bent geworden en dat dat extra kilo's veroorzaakt. Meer spiermassa betekent meer calorieën verbranden.Liefs en een gezellige dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 30, 2017 om 00:49
Ik zag je berichtje voor mij nu pas. Zou je anders mijn reactie willen bewerken en daar antwoorden? Dan krijg ik daar een melding van :) staat ook zo stom als ik niks terug zeg :--)
Fijn dat je zelf ook je vet en spieren kan meten. Ik moet soms naar de diëtist en daar wordt dat ook gezien. Besta jij ook uit bijna de helft vet ? :--) Ik schrok ervan :verlegen:
June 30, 2017 om 02:23
Yep ook bijna de helft. Dat moet terug naar 25%. Vanmorgen weer slechts 1 ons minder. Maar goed gelukkig minder dan meer. Ik vind valtaf niet echt lekker kletsen. Liever via whatsapp. Daar verdwijnen betichten tenminste niet. Vraag me ook af of dit iedereen ziet? Jij nog afgevallen?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan