Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 28, 2017

Perryvanherpen woog op het moment van schrijven 117.10 kg (bmi: 32.10).

Gisteren een goede dag gehad. Wel last van maagzuur tijdens het tennissen gehad. De vraag is of dat komt door de 500 gr wortelen die ik gedurende de hele dag opgegeten heb of door de nasi met sambal. Ik heb dit wel eens vaker, maar toch niet zo lang. Het speelde ook alleen op tijdens het sporten. Verder qua voeding een prima dag gehad zonder al te veel moeite. 's avond na het tennis nog even aan de bar gehangen zoals elke week, maar alleen water gedronken. Biertje laten staan en ook niet graaien in de bak met pinda's. Al met al een goede dag.

Vandaag begonnen bij de tandarts waardoor ik mijn ontbijt wat later heb moeten pakken. Een broodje gekocht voor het ontbijt en de lunch en een zak appels. Deze appels in de auto gelegd en gedurende dag (veel langer ritten gereden voor het werk) heb ik 4 appels gegeten. Thuis aangekomen had ik een ontzettende honger, maar het eten was al klaar en had ik hier al snel geen last meer van. Wel laat gegeten aangezien ik direct toen ik na 3 uur file rijden thuis aan kwam door moest naar het teakwondo examen van mijn zoontje. Verder in de avond helemaal geen behoefte meer gehad om te snacken. Deze dagen voelen prima. Ik sta te popelen om op de weegschaal te gaan staan om het resultaat te zien, maar ik dwing me om dit uit te stellen tot aanstaande maandag zodat ik elke week een meting heb.

June 29, 2017 om 06:59
Vermijd sterk gekruide gerechten (sambal, pepers) als je last hebt van maagzuur Perry. Zelf heb ik een breukje in mijn middenrif en ook last van maagzuur. Heel vervelend. Goed dat je van je biertje en de pinda's bent afgebleven. Is je zoontje geslaagd voor het Teakwondo examen? Nog even en je mag op de weegschaal.

Liefs, een fijne dag en succes,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 29, 2017 om 07:52
Nou ik had er geen last van totdat ik op de baan stond. Dus ruim na de maaltijd. Dan wordt het lastig vermijden :) Aangezien ik er nooit last van heb zal ik mijn portie sambal niet laten staan bij de nasi. Hij heeft het examen gehaald inderdaad. Dus een super trotse papa.
June 29, 2017 om 08:36
Van harte gefeliciteerd met de mooie prestatie van je zoontje Perry. Je kunt zeker trots op hem zijn.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan