Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 29, 2017

Gupsel woog op het moment van schrijven 98.40 kg (bmi: 34.05).

oeps, iets zwaarder geworden.
De afgelopen week bezig geweest met hulptroepen inschakelen. Voor mijn bekkeninstabiliteit nu oefeningen en gekregen en de opdracht toch te gaan wandelen. Opbouwen vanaf 10 minuten per dag. Hetzelfde voor fietsen. Dus aan conditie gaan we weer werken.

Verder heb ik last van lichte postnatale klachten. Ik heb hiervoor een gesprek gepland bij de psych om te kijken of we kunnen voorkomen dat het erger wordt.

Mijn werk had ik gebeld omdat ik per 6 juli weer aan het werk zou moeten. Dan zou mijn vakantie ingaan maar omdat ik nu met deze klachten loop kan ik niet aan het werk op de kinderopvang. Ze had me tot vanmorgen niet terug gebeld. Telefonisch trouwens nog helemaal niets vernomen de gehele tijd dat ik 'eruit' ben. Alleen een mailtje omdat ik vroeg om een extra week vakantie.
Dus hier een mail achteraan gestuurd.

En dan nu eindelijk kijken of ik rust kan krijgen in mijn hoofd en met mezelf bezig kan gaan in plaats van met anderen, mijn werk of met het niets kunnen vanwege bekkeninstabiliteit. Ik ben blij dat ik nu weet dat ik er mee aan de slag mag en dat het beter gaat worden. Nul punt is bereikt. En dat geld ook voor mijn gewicht.

June 29, 2017 om 06:34
Wat vervelend die bekkeninstabiliteit Gepke. Fijn dat je er mee aan de slag mag. Heel goed dat je meteen ingrijpt om erger te voorkomen. Dat is ook niet leuk dat de werkgeefster niets van zich laat horen.

Liefs en sterkte,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
July 5, 2017 om 02:56
de werkgeefster heeft haar excuses gemaakt. Ze was het vergeten. Het is inmiddels allemaal in werking gezet en ik laat het maar los. ;)
July 5, 2017 om 05:10
Dat is mooi en laat het nu maar los Gepke. Werken aan je herstel en genieten van je kindertjes.

Liefs xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan